«Η χώρα των πυρομανών,βιαστών, δολοφόνων. Κάψτε μας όλους Νέρωνες!»

by Τόνια Τζαφέρη

Ρούλα Κορομηλά για φωτιές: «Κάψτε μας όλους Νέρωνες!»

Ρούλα Κορομηλά για φωτιές: Είναι πραγματικά συγκλονιστικές οι ειδήσεις που φτάνουν καθημερινά. Και όλα αυτά να συμβαίνουν στην χώρα μας. Από την μια οι γυναικοκτονίες, διαδέχονται η μια την άλλη. Μετρώντας 7 σε έναν μόλις χρόνο. Και από την άλλη, οι καταστροφικές πυρκαγιές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας όλο και πληθαίνουν. Με αποκορύφωμα την καταστροφική πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη. Όπου ευτυχώς τουλάχιστον δεν θρηνήσαμε καμία ανθρώπινη ζωή.

Ρούλα Κορομηλά για φωτιές: «Κάψτε μας όλους Νέρωνες!»

Μαύρες λοιπόν θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε τις ημέρες αυτές. Καθώς όχι μόνο κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές από τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, με μεγαλύτερο αυτό στη Βαρυμπόμπη. Αλλά και επειδή από νωρίς το πρωί η κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις για τη νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα!

Με οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ρούλα Κορομηλά ξεσπάει: «Η χώρα των πυρομανών, σφετερισμών, βιαστών, δολοφόνων κ πάει λεγοντας. Κάψτε μας όλους Νέρωνες! Ζώα ανθρώπους, σπίτια. Κάψτε όλη την Ελλάδα. Νέρωνες!»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo