Η διαφορά ηλικίας και η έγκριση: Πως αντέδρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη σχέση της κόρης του Μελίνας με τον γνωστό γυμναστή

Μελίνα Νικολαΐδη: Εκείνη 19, εκείνος 34

Πιο ερωτευμένη από ποτέ είναι η Μελίνα Νικολαΐδη τους τελευταίους μήνες με τον γοητευτικό personal trainer, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο γυμναστήριο της Γλυφάδας, όπου πήγαιναν μαζί η Μελίνα με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, με τον personal trainer να κλέβει πολύ γρήγορα την καρδιά της νεαρής κοπέλας.

Οι δυο τους διατηρούν σχέση από το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για το Λονδίνο για να ξεκινήσει τις σπουδές της, ωστόσο παραμένουν αχώριστοι, καθώς πηγαινοέρχονται για να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, ο 34χρονος έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα της συντρόφου του, Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έδωσε την έγκριση για τη σχέση της Μελίνας με τον Αλέξανδρο

«Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» ανέφερε.

«Υπήρχε ένα φλερτ, η Μελίνα είναι 18 ετών και ο Αλέξανδρος είναι πιο μεγάλος, η έλξη είναι έντονη και ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι. Η Δέσποινα και η Μελίνα πήγαιναν γυμναστήριο μαζί σε αυτό που έχει ο Αλέξανδρος.

Ο Ντέμης χαίρεται επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί».

Η 19χρονη είναι φοιτήτρια και ο 34χρονος σύντροφός της, Αλέξανδρος εξασκεί το επάγγελμα του personal trainer και μάλιστα, λίγο μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, είδαμε και την Δέσποινα Βανδή να κάνει προπόνηση μαζί του, γεγονός που αποδεικνύει πώς οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του πριν από λίγο καιρό, μέσα από ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσαν σε story.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη