Η διαφορά ηλικίας της Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο: Δεν πάει το μυαλό σας ποιος είναι μεγαλύτερος

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας από τον Ματέο Παντζόπουλο

Αποτελούν από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και λίγα πράγματα για την σχέση τους έχουν γίνει δημοσίως γνωστά.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος γνωρίστηκαν λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στα Άχλα της Άνδρου, όπου σήμερα είναι ο επίγειος παράδεισος της. Εκεί ο επιχειρηματίας διατηρεί το δικό του ξενοδοχείο που είναι μέσα στη χλιδή και πολύς κόσμος το επισκέπτεται.

Στις αρχές του 2011 άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους και η παρουσιάστρια φαινόταν πιο ευτυχισμένη και ανανεωμένη από ποτέ. Μάλιστα, είναι και από τα λίγα ζευγάρι που έχουν καταφέρει να κρατήσουν κρυφά πολλά πράγματα από την προσωπική τους ζωή, όπως για παράδειγμα ο γάμος τους, αφού μόνο οι βέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2015 η σχέση τους ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας στην οποία έχουν τεράστια αδυναμία.

Αναλυτικά η διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Παντζόπουλο

Μπορεί ο Ματέο να φαίνεται κατά πολύ νεότερος της Ελένης, ωστόσο δεν είναι. Η Μενεγάκη είναι 52 ετών αφού γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου το 1969, ενώ η Παντζόπουλος 53.

Η Ελένη λατρεύει να πηγαίνει στα Άχλα! Άλλωστε συχνά πυκνά δηλώνει πως είναι ο επίγειος παράδεισος της. Το σπίτι που μένουν είναι μέσα στο πράσινο και έχει θέα τη θάλασσα, όπου βρίσκεται και η αγαπημένη της παραλία. Βέβαια και το εσωτερικό του σπιτιού της είναι αξιοζήλευτο.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024