Η δημόσια κριτική της Ρούλας Κορομηλά στη Δούκισσα Νομικού: Τα σχόλια που άφησε για την παρουσία του μοντέλου στο «Πρωινό»

Ρούλα Κορομηλά: Η παρουσιάστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το μοντέλο

Η Δούκισσα Νομικού με την έναρξη της φετινής σεζόν, βρίσκεται στο πρωινό του ΑΝΤ1, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως έχει φανεί από την αρχή της εκπομπής, η Δούκισσα Νομικού είναι εκείνη που έχει αναλάβει να παρουσιάζει τα πιο αισιόδοξα θέματα αλλά και να δίνει τη δική της νότα και άποψη σε ζητήματα που απασχολούν κυρίως το γυναικείο κοινό. Καθημερινά μάλιστα, μέσα από το instagram της η όμορφη παρουσιάστρια δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής της μέσω των οποίων περνά τα δικά της μηνύματα για τη στάση ζωής που επιλέγει να ακολουθεί.

Στο σημερινό της βίντεο στο οποίο έγραψε, “Η ευγένεια και το χαμόγελο μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση, τη μέρα μας. Αν το προσπαθούμε καθημερινά μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη”, η Δούκισσα Νομικού δέχτηκε και μια κριτική από ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά από τηλεόραση.

Ο λόγος για την Ρούλα Κορομηλά που έχει διαγράψει τη δική της λαμπρή πορεία στον χώρο και ξέρει πολύ καλά πως λειτουργεί μια εκπομπή. Στο σχόλιό της, η Ρούλα Κορομηλά δείχνει να εγκρίνει και με το παραπάνω την παρουσία της Δούκισσας Νομικού στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, και να πιστεύει πολύ στην εξέλιξή της.

«Εσύ κούκλα μου μας κάνεις τα πρωινά μας όμορφα και με τη σωστή συμπεριφορά και άποψη, τοποθέτηση σε πολλά θέματα αισιόδοξα και ουσιαστικά. Ωραία ελληνικά, ευγενική και διαβασμένη» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε το σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη