Η δωρεάν παραλία με τα 99 σκαλοπάτια στο Σούνιο σαν να είσαι σε Ελληνικό νησί

by Τόνια Τζαφέρη

Παραλία ΚΑΠΕ: Σαν να είσαι σε Ελληνικό νησί

Παραλία ΚΑΠΕ: Λίγο πριν από τα Λεγραινά στον δρόμο που οδηγεί στο Σούνιο υπάρχει μια πινακίδα που αναγράφει ιδιοκτησία ΚΑΠΕ.

Ακολουθήστε τον χωματόδρομο που καταλήγει σε μια καντίνα, κατεβείτε τα 99 σκαλοπάτια και αφεθείτε στην μαγεία της παραλίας. Πολλές φορές ακούμε πως στην Αθήνα οι παραλίες ίσως δεν είναι και οι καλύτερες. Και πως πρέπει να κάνεις κάποια χιλιόμετρα προς τα νότια, προκειμένου να βρεις καθαρά και κρυστάλλινα νερά.

Άλλοι βέβαια υποστηρίζουν, πως αυτά τα λένε όσοι δεν γνωρίζουν καλά την περιοχή. Πως μπορείς να βρεις εκπληκτικές παραλίες, ακόμη και απόμακρες χωρίς συνωστισμό στην Αττική. Και η παρακάτω παραλία, αυτό ακριβώς αποδεικνύει. Ένα υπέροχο μέρος, όχι τόσο γνωστό σε όλους. Σίγουρα όμως εξίσου μαγευτικό, όσο άλλων νησιών.

Σίγουρα πάντως δεν θα πιστεύετε πως βρίσκεστε μια ώρα το πολύ από το κέντρο της Αθήνας. Και πως αυτός ο επίγειος παράδεισος είναι καλά κρυμμένος μεν αλλά τόσο κοντά σας.

Χωρίς ξαπλώστρες, ομπρέλες και Beach bar, αλλά με απίστευτη ομορφιά και γαλήνη, αυτή η παραλία είναι σαν αν μην την έχει αγγίξει ο χρόνος. Δεν είναι οργανωμένη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει την επίσκεψη. Βρίσκεται κοντά στο Σούνιο και μόλις λίγα λεπτά από την Αθήνα. Τι καλύτερη πρόταση, να απολαύσεις το μπάνιο, ειδικά τις ελεύθερες καλοκαιρινές ημέρες. Λοιπόν, να μη σε κρατάω άλλο σε αγωνία.

Δες παρακάτω φωτογραφίες της εκπληκτικής παραλίας ΚΑΠΕ:

Παραλία ΚΑΠΕ: Σαν να είσαι σε Ελληνικό νησί

Παραλία ΚΑΠΕ: Σαν να είσαι σε Ελληνικό νησί

Παραλία ΚΑΠΕ: Σαν να είσαι σε Ελληνικό νησί

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα