Η Έφη Σαρρή για τον έρωτα Βανδής – Μπισμπίκη: «Δεν με εκφράζει ο τρόπος που εκθέτουν τη σχέση τους»

Έφη Σαρρή: Η αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας

Η κάμερα του Breakfast@Star συνάντησε την γνωστή τραγουδίστρια Έφη Σαρρή. Μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις συνήθειες της, στη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη και στην προσωπική της ζωή.

“Ποιος ασχολείται με το σεξ πια; Είναι τόσο παρωχημένο”, δηλώνει με χιούμορ η Έφη Σαρρή.

«Ποιος ασχολείται με το σeξ πια; Είναι τόσο παρωχημένο. Εννοείται ότι έχω τσεκάρει κινητό συντρόφου μου. Έχω παρακολουθήσει σχέση μου και έχω βγει 1-2 φορές με άνθρωπο που μου έκανε καμάκι από τα social… αλλά δεν», δηλώνει η Έφη Σαρρή.

«Δεν μαγειρεύω, δεν σιδερώνω και δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Όταν έχω σχέση, ο σύντροφός μου κοιμάται σε άλλο δωμάτιο. Έχω κάποιες φωτογραφίες στο κινητό μου κάποιες φωτογραφίες λίγο παραπάνω από σέξι», παραδέχεται μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Πώς σχολιάζει τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη;

«Προσωπικά δεν με αντιπροσωπεύει αυτού του είδους η έκθεση. Εξ ου και δεν θα δεις ποτέ καμία φωτογραφία μου στον Τύπο», σχολιάζει η Έφη Σαρρή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έφη Σαρρή παραδέχεται πως δεν την εκφράζει το one-night stand, πως έχει παρακολουθήσει σύντροφό της με μαύρη περούκα, ενώ αυτό που της λείπει περισσότερο αυτή την περίοδο είναι ένας μεγάλος έρωτας.

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη