Η Ελενα Ναθαναήλ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ήταν Μάρτιος όταν άφησε τη τελευταία της πνοή η Ελληνίδα θεά των ’70s – Σπάνιες φωτό από τη ζωή της

Ελενα Ναθαναήλ: Θυμόμαστε την καλλονή ηθοποιό των ’70s

Ήταν 4 Μαρτίου του 2008 όταν η Ελληνίδα θεά της δεκαετίας του 70, άφησε την τελευταία της πνοή. Μια γυναίκα που αποτέλεσε sex symbol αν και δεν το εκμεταλευτηκέ ποτέ για λίγη παραπάνω δημοσιότητα, η Έλενα Ναθαναήλ εκπροσωπούσε το ελληνικό κάλλος.

Η Ελενα Ναθαναήλ, ήταν ασυμβίβαστη και ένα ελεύθερο πνεύμα. Δεν παντρεύτηκε ποτέ. Όμως, το 1973 απέκτησε μια κόρη με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσαγκάρη, την Ίνκα. “Το παιδί ήταν συνειδητή επιλογή. Ήταν προϊόν μιας συγκλονιστικής σχέσης με τον πατέρα της, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πολύ καλός μου φίλος”, είχε πει η αξέχαστη ηθοποιός.

“Ίσως η εξυπνάδα μου να ήταν ότι δεν παντρεύτηκα. Και αυτό διότι όταν χώρισα δε χρειάστηκε να κατηγορήσω τον άνθρωπό μου για να πάρω ένα καλό διαζύγιο. Απλώς δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε ωραία και πολιτισμένα χωρίς το παιδί να σοκαριστεί και να ενοχληθεί. Η Ίνκα είναι ένα ευτυχισμένο παιδί…”, είχε δηλώσει.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, μαζί με τον επί 29 χρόνια σύντροφό της, βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τάσο Μητρόπουλο, κατοικούσαν στην Εύβοια και δήλωνε ότι ήταν αγρότισσα και ασχολιόταν με την παραγωγή κρασιού.

Σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της αξέχαστης ηθοποιού δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook ένας πολύ καλός της φίλος, ο εικαστικός Ντίνος Πετράτος.

Σπάνιες φωτογραφίες της Έλενας Ναθαναήλ

Related posts

Aνοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στον κόσμο στην Αθήνα

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη

Έξαλλος σήμερα ο Λιάγκας με τον Γιώργο Αυτιά