Η Ελένη Ψυχούλη έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση στον Άγγελο Μπράτη για τη δήλωσή του για όσες ψωνίζουν από τα “καλάθια”

Η αποστομωτική απάντηση της Ελένης Ψυχούλη

Η Ελένη Ψυχούλη απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στην απέραντη αλαζονεία του Άγγελου Μπράτη. Τα υπεροπτικά σχόλια του σχεδιαστή για τα μεταξωτά φορέματα και τις κυρίες που ψωνίζουν από τα καλάθια, έχουν προκαλέσει δικαιολογημένα θύελλα αντιδράσεων. 

Η συγγραφέας Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και εξέφρασε την άποψή της για τη σημασία που (δεν) θα έπρεπε να έχουν τα χρήματα στη ζωή μας, δίνοντας την καλύτερη δυνατή απάντηση στα «καλάθια» του Άγγελου Μπράτη.

Οι δηλώσεις του κριτή του διαγωνισμού μόδας στην εκπομπή Super Κατερίνα, απογοήτευσαν αλλά κι απέδειξαν ακόμη μία φορά τον ελιτισμό που χαρακτηρίζει πολλούς από τους ανθρώπους της βιομηχανίας του θεάματος, όταν κάποιοι προσπαθούν να αξιολογήσουν την κρίση και την άποψη ανθρώπων αποκλειστικά βάσει του πορτοφολιού τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ψυχούλη σημείωσε πως «τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία. Μας έχουν μάθει σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε νέοι, πλούσιοι, αδύνατοι και αθάνατοι. Όταν λες πώς θα το πετύχω αυτό το πρότυπο, σου λένε πως γίνεται με λεφτά. Μα γίνεται αυτό με λεφτά; Τίποτα δεν γίνεται με λεφτά. Δεν σου δίνουν καν τα εργαλεία για να τα πετύχεις αυτά. Η χαρά και η ευτυχία δεν είναι ο καταναλωτισμός».

Η αποστομωτική απάντηση της Ελένης Ψυχούλης στον Μπράτη

«Θεωρώ ντροπή το να μιλάς συνεχώς για τα χρήματα, ντροπή το να ασχολείσαι με αυτό το πράγμα».

«Εγώ μεγάλωσα με αυτή την κουλτούρα στο σπίτι μου»

«Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ, το ορκίζομαι… Αυτό που φοράω τώρα κάνει 3,90 και είναι από κινεζάδικο. 80s και είναι ωραίο! Μαζί με την βάτα 3,90» προσέθεσε.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στις κάμερες μετά το τέλος του GNTM με απαξιωτικό τρόπο για όσους αγοράζουν οικονομικά ρούχα και δεν φορούν ολομέταξα φορέματα…

«Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν και οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια», είπε χαρακτηριστικά ο κριτής του ριάλιτι μόδας προκαλώντας εκρηκτικές αντιδράσεις.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη