Η Ελληνίδα Σκάρλετ Γιόχανσον: Η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη από το GNTM στην αγκαλιά του Χρήστου Μάστορα

Γαρυφαλλιά Καλληφώνη: Όσα δεν ξέρετε για το νεαρό μοντέλο

Μετά από την είδηση ότι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της. Ας γνωρίσουμε καλύτερα το νεαρό μοντελό που έχει κλέψει την καρδιά του frontman των Μελισσών.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας φημολογείται ότι είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Ο Χρήστος Μάστορας όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά τον χωρισμό του με τη Χριστίνα Παπαδέλλη, δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω που να αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Από την άλλη, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον προσωπικό φίλο και συνεργάτη του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου δεν μιλάει για τα προσωπικά της.

Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο της Γαρυφαλλιάς με τον frontman του συγκροτήματος Melisses:

Όλα άρχισαν για ακόμη μια φορά από τον viral λογαριασμό Soula Glamorous που έχει κατά καιρούς αποκαλύψει αρκετά ακόμη φρέσκα ειδύλλια, χωρισμούς, εγκυμοσύνες και πικάντικα gossip news. Από τότε λοιπόν που η Soula έκανε λόγο για νέο έρωτα ανάμεσά τους, όλοι άρχισαν να υποψιάζονται πως όντως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση στη Χαλκιδική

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι εθεάθησαν μαζί για ποτό σε γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα, όπου και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα και πάλι με τη Soula Glamorous, ο τραγουδιστής και η influencer ήταν διαχυτικοί και δεν προσπαθούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, φεύγοντας από το κλαμπ, επέστρεψαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ταξίδι της Γαρυφαλιάς στη Ζάκυνθο, όπου μαζί με φίλους και συγγενείς γιόρτασε τα γενέθλιά της στη συναυλία που έδωσαν οι Μέλιsses στο νησί. Εκεί μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε το γενέθλιο τραγούδι στο μοντέλο, το οποίο έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα!

Από την άλλη ο Χρήστος Μάστορας έδωσε τη δική του απάντηση όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Τάσο Ριζόπουλο αν ισχύουν οι εν λόγω φήμες. «Δεν έχω σχέση. Είμαι ελεύθερος. Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. Μια αμερικάνικη παροιμία λέει γράψε σωστά το όνομά μου. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να εκθέτω ανθρώπους που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, ο Χρήστος Μάστορας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού βρισκόταν σε περιοδεία ωστόσο, παράλληλα απολάμβανε και τις διακοπές του με την νέα αγαπημένη του, Γαρυφαλλιά Καλληφώνη.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του και προς το παρόν δεν βιάζεται να περάσει στο επόμενο βήμα της σχέσης. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη διατηρεί το σπίτι της στα νότια προάστια, πολύ συχνά όμως επισκέπτεται και του Χρήστου, με τον οποίον περνούν όμορφες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάμε να γνωρίσομε καλύτερα τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη ή αλλιώς την Ελληνίδα Scarlett Johansson.

Γαρυφαλλιά Καλληφώνη: Όταν την γνωρίσαμε από το GNTM

Η όμορφη Γαρυφαλλιά δεν έγινε γνωστή μέσα από τη φημολογούμενη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα αλλά από το GNTM. Μάλιστα τότε, οι κριτές του GNTM στην οντισιόν της στα casting του πρώτου κύκλου, της είχαν πει ότι μοιάζει με της Scarlett Johansson.

Το βλέμμα, τα μάτια, τα χείλη και τα μαλλιά της σίγουρα αποτελούν μερικούς από τους παράγοντες που μερικοί την αποκαλούν μέχρι και σωσία της.

Η Γαρυφαλλιά προκρίθηκε και μπήκε στο σπίτι, μέχρι που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η παρουσία της ήταν έντονη, δημιούργησε φιλίες αλλά και έχθρες και τελικά ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει πια στον διαγωνισμό μόδας.

Πολλοί ήταν όσοι θεωρούσαν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη φαβορί και για τη μεγάλη νίκη αφού είχε όλα τα φόντα για να αναδειχθεί στο Greece’s Next Top Model. Με καταγωγή από το Αγρίνιο, έχει πλέον εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα και ασχολείται ενεργά με τα social media, το κανάλι της στο Youtube και φυσικά το προφίλ της στο Instagram.

Youtube

Στο κανάλι της μοιράζεται διάφορα tips ομορφιάς και άσκησης, διατροφής και φυσικά στιγμές από την καθημερινότητά της.

Γαρυφαλλιά Καλληφώνη: Η σχέση πριν τον Χρήστο Μάστορα

Προσωπική ζωή

Πριν γραφτεί ότι είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε σχέση πέντε περίπου χρόνια με τον προσωπικό φίλο και συνεργάτη του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου. Τελικά χώρισαν και η 26χρονη καλλονή είχε δώσει τις δικές της απαντήσεις μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Με τίτλο «Γιατί εξαφανίστηκα ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;», εξηγεί όσα συνέβησαν στη ζωή της που έφεραν σε αυτή ριζικές αλλαγές απαντώντας στις ερωτήσεις των θαυμαστών της.

«Έχω χωρίσει, εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα απλά δεν ήμουν έτοιμη να το πω. Ποιο είναι το κακό με τα social, και με μια σχέση που την ξέρετε και αγαπάτε κι εσείς πολύ τον Κωνσταντίνο και τον έχετε συμπαθήσει; Να το πάρω απ’ την αρχή, έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό… τώρα νιώθω άνετα επιτέλους να το παραδεχθώ και να το πω. Χωρίσαμε μόνο ως ζευγάρι, αυτό λέω συνέχεια.

Με τον Κωνσταντίνο έχουμε μια άψογη σχέση. Εννοείται έγιναν τα unfollow γιατί υπήρχαν τσακωμοί στην αρχή. Επιτέλους έχουμε μια άψογη σχέση γιατί υπάρχουν αληθινά συναισθήματα, γιατί υπάρχει αγάπη πάρα πολλή γι’ αυτόν τον άνθρωπο και από εκείνον για μένα. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός, ήταν ένα τεράστιο κομμάτι στη ζωή μου, πέντε χρόνια κοντά ήμασταν μαζί.

Οπότε δύσκολα μπορώ να τον βγάλω κι από τη ζωή μου. Φανταστείτε είναι ακόμη στην καθημερινότητά μου, έχουμε ακόμη κοινές δραστηριότητες μαζί και καφέ θα πιούμε μαζί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, αγαπιόμαστε τόσο πολύ. Απλά δεν μπορούμε πλέον σαν ζευγάρι να είμαστε μαζί, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ σε αυτή τη ζωή, θα πω εγώ. Αν και δεν έχει συμβεί ποτέ να γυρίσω σε κάτι παλαιότερο».

Το νεαρό μοντέλο προσέχει την διατροφή του και γυμνάζεται διαρκώς, μιας και αυτό που θέλει είναι να διατηρείται στα φυσιολογικά της κιλά και με αυτόν τον τρόπο άλλωστε, νιώθει πάντοτε καλά με τον εαυτό της. Μέχρι και σήμερα, η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει και την δική της εταιρεία με γυναικεία ρούχα.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει