Η Ελληνίδα υποψήφια Μις Υφήλιος 2022: Αυτή είναι η 22χρονη Κορίνα από τη Βέροια ανάμεσα στις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Κορίνα Εμμανουηλίδου: Η Ελληνίδα υποψήφια στον διαγωνισμό Miss Universe

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ο 71ος Διαγωνισμός Miss Universe στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα των ΗΠΑ. Μάλιστα η ελληνική συμμετοχή φέτος πρόκειται να είναι αρκετά δυνατή χάρη στην 22χρονη Κορίνα Εμμανουηλίδου.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα γίνει στις 14/1 και το 22χρονο μοντέλο είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο για το 2022.

Η Κορίνα είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.80 και η καταγωγή της είναι από τη Βέροια. Σπούδασε make-up artist, ενώ κέρδισε τον διαγωνισμό Star GS Hellas ανάμεσα σε 20 υποψήφιες. Τις τελευταίες ημέρες, είναι ήδη στις ΗΠΑ και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη.

Μάλιστα, η επίσημη σελίδα του Star & Mr GS Hellas στο Instagram αποκάλυψε και την επίσημη εθνική ενδυμασία, εμπνευσμένη από τη θεά Ήρα.

Η εθνική ενδυμασία της Κορίνας Εμμανουηλίδου στο Miss Universe

Την προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Breakfast@Star”, όπου αποκάλυψε πως το μεγάλο φαβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου είναι η υποψήφια από το Πουέρτο Ρίκο. Ωστόσο, υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, ώστε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Related posts

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, πάμε δυνατά!»- Το μήνυμα του Γιώργου Αυτιά