Η εμφάνιση του Μουτσινά στο The Voice, η αντίδραση των κριτών και το συμβολικό τραγούδι του

by Τόνια Τζαφέρη

Η έκπληξη των κριτών όταν αντίκρισαν τον παρουσιαστή

Μεγάλη επιτυχία έχει το φετινό ‘’The Voice’’ με τον νέο κριτή τον Κωνσταντίνο Αργυρό να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τους παίκτες.

Εκτός από το νέο πρόσωπο έχει και πολλές εκπλήξεις, οι οποίες εντυπωσιάζουν κριτές και κοινό. Στο χθεσινό επεισόδιο, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κριτές. Πιο αναλυτικά μια επική στιγμή παρακολουθήσαμε στις blind auditions του The Voice of Greece, καθώς ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να τραγουδήσει για τους coaches. 4

Ο “22χρονος” Νίκος τραγουδάει από μικρή ηλικία, έχοντας ξεκινήσει από τα πανηγύρια, ενώ το όνειρό του είναι να γίνει πρώτο όνομα σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Η εμφάνιση του Μουτσινά στο The Voice, η αντίδραση των κριτών και το συμβολικό τραγούδι του

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ… εκτέλεσε την μεγάλη επιτυχία της Μαρινέλλας “Να μη χαθείς ποτέ από τη ζωή μου” και δυστυχώς κανείς από τους coaches δεν γύρισε την καρέκλα του. Με το που ολοκληρώθηκε το κομμάτι, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης έσκασαν στα γέλια!

Φυσικά από τα backstage παρακολουθούσε η καλή φίλη του Μουτσινά, Βάνια, η οποία έτρεξε να βρεθεί στην αγκαλιά του έρωτα της ζωής της, Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τα βίντεο με την εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά στο ”The Voice”

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν