Η επιστροφή στο Λονδίνο: Η νέα ζωή της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαΐδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή κάνει θραύση στο Λονδίνο

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ίδια με την Δέσποινα Βανδή ενώ έχει πάρει και το στυλ της μητέρας της. Η 19χρονη κοπέλα σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο ενώ προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα για να είναι μαζί με τον σύντροφο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η 19χρονη κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη πήρε την απόφαση πριν λίγους μήνες να σπουδάσει στο Λονδίνο υποκριτική, ωστόσο αρκετά συχνά ταξιδεύει στην Ελλάδα για να βρίσκεται στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή αλλά και του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, με τον οποίο ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν διστάζει να ανεβάζει σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από την προσωπική ζωή της αλλά και την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η 19χρονη τους τελευταίους μήνες έχει έντονη παρουσία και στο… Tik Tok.

Η πλατφόρμα του Tik Tok έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους νέους και η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μπει στον κόσμο του, δημοσιεύοντας κάθε είδους βίντεο, με τους χορούς αλλά και αστείες στιγμές της από το Λονδίνο.

Το νέο Tik Tok της Μελίνας Πολυχρονιάδη

@meliina____ ♬ original sound – &lt3
@meliina____ ♬ original sound – ❤️‍?
@meliina____

Post night out skin careeeee??

♬ original sound – &lt3
@meliina____ @emmeleiaa ♬ original sound – melina

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024