“Η εποχή που απέβαλα στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή”: Η αποκάλυψη της Καίτης Φίνου στη φωτογραφία που ανέβασε

Καίτη Φίνου: “Η εποχή που απέβαλα στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή”

Καίτη Φίνου: Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την περίοδο 1986-1987. Ενώ αφηγήθηκε όσα έγιναν εκείνη την περίοδο, το μωρό που έχασε και τη δυσκολία της με τα εσώρουχα.

Συγκεκριμένα, μια γλυκόπικρη ανάρτηση έκανε η Καίτη Φίνου, στην οποία αφηγήθηκε μια ιστορία από τη ζωή της. Που ελάχιστοι γνωρίζουν, με αφορμή μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρέ από τη φωτογράφησή της για την κωμωδία “Έξι σ’ ένα κρεβάτι” που παίχτηκε στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 1986-1987.

Η ηθοποιός γράφει πως στην εν λόγω φωτογραφία ήταν έγκυος στο παιδί του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή. Με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν για 2,5 χρόνια και πως εκείνη την περιόδο ήταν που απέβαλε.

Όπως γράφει: “Η εποχή που απεβαλα στο παιδι του Λευτέρη Πανταζή. Στην φωτογραφία ήμουν έγκυος και δεν το γνώριζα. Έτρεχα όλη μέρα, είχα γύρισμα τα πρωινά, μετά πρόβα για την παράσταση και κατ’ ευθείαν Δελφινάριο γιατί οι παραστάσεις τελείωσαν στο τέλος Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα της νέας παράστασης θα ξεκινούσε γύρω στις 20 Οκτωβρίου”.

Ωστόσο, σε άλλο σημείο της μακροσκελούς ανάρτησής της, θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα, διηγείται κι άλλα περιστατικά από εκείνη την περίοδο, όπως το θέμα που είχε με τα σουτιέν.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Και λίγο να χαμογελασουμε: δεν φορούσα ποτέ σουτιέν παρά μόνο για ανάγκες φωτογράφησης. Είχα τόσο μικρό στήθος που όταν αναγκάστηκα να φορέσω κάπου εκεί γύρω στα 38 μόνιμα πια, με ενοχλούσε φριχτά για μήνα περίπου. (Είχα αρχίσει κι έπαιρνα κιλάκια)”.

Ο αλκοολισμός στην ζωή της Καίτης Φίνου και η απόπειρα βιασμού στα 15

Η Καίτη Φίνου είχε βρεθεί καλεσμένη στο Μετά τα μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, και συγκλόνισε με τα όσα είπε για το άγνωστο περιστατικό και την απόπειρα βιασμό στα 15 της!

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε σε ηλικία 15 ετών, κάτι που αργότερα την οδήγησε στο αλκοόλ.

«Δέχτηκα απόπειρα βιασμού σε νεαρή ηλικία, στα 15 μου. Ήταν ένα άτομο που του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία.

Όλα αυτά που περνάς από την παιδική σου ηλικία είναι βιώματα, τα οποία αργότερα ξεσπάνε. Αρχίζεις και τα βγάζεις είτε στη σχέση σου…

Όλα αυτά από την παιδική σου ηλικία και ο βιασμός ήταν και αυτό κάτι που με έκανε να φοβάμαι τους άντρες, να με κάνει να πίνω για να μπορώ να ξαπλώσω στο κρεβάτι με κάποιον.

Δεν μπορούσα χωρίς να έχω πιει ποτό, εκτός λίγων εξαιρέσεων. Μετά από κάποια στιγμή στη ζωή μου δεν μπορούσα. Έγινε καθημερινή συνήθεια το ποτό.

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αλκοολισμός γιατί δεν ξυπνούσα το πρωί για να πιω ένα ποτό.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα