Η Εβελίνα Παπούλια έφερε την απόλυτη τάση: Ουρές στα κομμωτήρια για τα herringbone highlights που πάνε γάντι στις γυναίκες άνω των 50

Ηerringbone highlights: Η απόλυτη τάση του χειμώνα για τα γκρίζα μάλλια από την Εβελίνα Παπούλια

Ξεκίνησε από την Sarah Jessica Parker και η Εβελίνα Παπούλια έφερε στην Ελλάδα, την τάση στα μαλλιά για τις γυναίκες άνω των 50. Μια τάση που είναι η απόλυτη λύση για κολάκεψετε, να αγαπήσετε και να αναδείξετε τα γκρίζα.

Από την “έκρηξη” της πανδημίας και μετά, τα γκρίζα μαλλιά έπαψαν να θεωρούνται πια ταμπού με δεκάδες celebrities του Hollywood και influencers να τα “αγκαλιάζουν” και να τα κάνουν μέρος του signature look τους. Τα γκρίζα μαλλιά, είτε με ανταύγειες, είτε χωρίς είναι η πιο αναζωογονητική τάση των τελευταίων χρόνων- αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Στην Ελλάδα λίγες είναι οι γυναίκες, που έχουν “σπάσει τα δεσμά” των συχνών ραντεβού στο κομμωτήριο για βαφή. Μία από εκείνες που έχουν τολμήσει να υιοθετήσουν την τάση είναι η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός ανεβάζοντας μία #nofilter φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram αποκάλυψε το νέο hair look της. Βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε η Sarah Jessica Parker, αποφάσισε να “αγκαλιάσει” τη φυσική διαδικασία γήρανσης των μαλλιών της, υιοθετώντας την τάση των herringbone highlights.

Ηerringbone highlights: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πρόκειται για το νέο μεγάλο hair trend στα μαλλιά για γυναίκες άνω των 50, αφού οι εν λόγω ανταύγειες αντί να καμουφλάρουν τις γκρίζες τρίχες, τις τονίζουν χρησιμοποιώντας ένα μοτίβο ψαροκόκαλου.

Αν θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ την τάση, ζήτησε από τον colorist σου να ενσωματώσει τις γκρίζες τρίχες στο hair look σου, συνδυάζοντάς τες με λεπτές ανταύγειες από τα μήκη ως τις άκρες σε ζεστούς και ψυχρούς τόνους για ένα πολυσδιάστατο αποτέλεσμα. Αντί για την εναλλάξ “τοποθέτησή” τους, ζήτησέ του να εμπνευστεί από την “ακανόνιστη” εμφάνιση των γκρίζων τριχών και να τις προσθέσει διάσπαρτες στα μαλλιά για ένα πιο φυσικό look.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά κομψό και θυμίζει το περίτεχνο πάντρεμα γκρι, ξανθών και καστανών αποχρώσεων ενός παρκέ πατώματος. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η υιοθέτηση της τάσης θα σε γλιτώσει από τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για touch ups, αφού το “κατέβασμα” των ριζών γίνεται ένα με το υπόλοιπο hair look χωρίς να δημιουργεί “παραφωνία”.

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη