Η εξομολόγηση από 6 διάσημους Έλληνες για την Πίστη τους στον Θεό και τα θαύματα που βίωσαν στις δύσκολες στιγμές τους

by Εύα Ζαχαριάδη
Η εξομολόγηση από 6 διάσημους Έλληνες για την Πίστη τους στον Θεό και τα θαύματα που βίωσαν στις δύσκολες στιγμές τους

Οι 6 διάσημοι Έλληνες και η Πίστη τους στον Θεό

Πολλοί είναι οι Έλληνες διάσημοι και κυρίως ηθοποιοί, οι οποίοι εγκατέλειψαν τα φώτα της δημοσιότητας για να ακολουθήσουν τον δρόμο του Θεού. Υπάρχουν και πολλοί που ένιωσαν το κάλεσμα από Τον Ύψιστο να τους ακουμπάει στην ψυχή και δεν φοβούνται να το δηλώσουν δημόσια.

Αυτό βέβαια συμβαίνει επειδή οι ηθοποιοί είναι βαθιά σκεπτόμενοι άνθρωποι με ευαισθησίες και ανησυχίες. Επιπλέον, οι διασκεδαστές ζουν σε συνεχή ανασφάλεια καθώς πρέπει είτε να διαχειριστούν την ξαφνική δημοσιότητά τους, την πτώση τους  ή και τα οικονομικά τους προβλήματα.

Οι διάσημοι Έλληνες που εξομολογήθηκαν την πίστη τους στον Θεό

Ο Νίκος Βέρτης εξομολογήθηκε πρόσφατα, στον Νίκο Χατζηνικολάου, την πίστη του στον Θεό.

Όλοι θυμόμαστε τη Ναταλία Λιονάκη που χειροτονήθηκε μοναχή

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη είχε διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην υποκριτική με πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση. Ξαφνικά αποφασίζει να ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού. Το βίντεο από την χειροτονία της στην Κένυα κάνει αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου.

Η εξομολόγηση από 6 διάσημους Έλληνες για την Πίστη τους στον Θεό και τα θαύματα που βίωσαν στις δύσκολες στιγμές τους

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου ξεχώρισε από τον ρόλο της Μαρούσκας στη σειρά Δύο Ξένοι αποσύρθηκε από την υποκριτική

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν την ξαναείδαμε στην τηλεόραση. Η ίδια πλέον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλάει συχνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της για την πίστη της στον Θεό.

Ο Άρης Σερβετάλης τονίζει πως το μοναδικό του στήριγμα είναι ο Θεός

Ο Άρης Σερβετάλης γνωρίζει μέσα από τη σειρά Είσαι το ταίρι μου, μία τρομακτική αναγνώριση. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, ο ίδιος όμως, αποσύρεται από την υποκριτική για χρόνια και στην δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, το μόνο στήριγμά του ήταν ο ίδιος ο Θεός.

Ο Νίκος Αναδιώτης έχει δηλώσει πολλές φορές πως ο Θεός για εκείνον είναι ο οδηγός στη ζωή του.

Για την αγάπη του στη μοναστηριακή ζωή και την ορθόδοξη πίστη έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του και ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης καθώς και η ίδια η μητέρα του είναι πολύ βαθιά θρησκευόμενη.

Προτεινόμενα