Η εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη: «Θα το πω σε όλους και δε με νοιάζει αν χάσω τη δουλειά μου»

Ανθή Βούλγαρη: Η εξομολόγηση για τη παρενόχληση που έχει δεχτεί

Η Ανθή Βούλγαρη εξομολογήθηκε τη δική της άσχημη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης. Η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» για πρώτη φορά παραδέχτηκε προς έκπληξη πολλών ότι έχει πέσει θύμα παρενόχλησης, όταν ξεκινούσε την καριέρα της.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να την βάλουν στην άκρη καλεσμένοι στις εκπομπές της, ωστόσο πάντα έβαζε τον καθένα στη θέση του. Επίσης, η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στις Roomies, με την όμορφη παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ένα σημαντικό χειρουργείο που είχε κάνει το 2017 και το θαύμα που έζησε!

Η εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη: «Θα το πω σε όλους και δε με νοιάζει αν χάσω τη δουλειά μου»

Ανθή Βούλγαρη: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή όταν είχα ξεκινήσει»

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή όταν είχα ξεκινήσει. Ήταν ένα στέλεχος του ομίλου που δούλευα και με έπαιρνε στο εσωτερικό τηλέφωνο και μου έλεγε ‘την τάδε ώρα θα είμαι εκεί σε περιμένω’. Την επόμενη ημέρα ‘γιατί δεν ήρθες, μπορεί να χάσεις τη δουλειά σου’» είπε μιλώντας στον Alpha.

«Ώσπου μια ημέρα τρελαίνομαι και πάω στο γραφείο του και του λέω ‘τι θέλεις; αν δεν σταματήσεις θα το πω σε όλον τον κόσμο έξω και δεν με νοιάζει αν θα χάσω τη δουλειά μου’. Και σταμάτησε. Στην αρχή δεν το είχα πει σε κανέναν γιατί ντρεπόμουν, σκεφτόμουν εγώ μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος» εξήγησε.

Ακόμα εξήγησε πως «πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να με βάλουν στην άκρη καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά υπάρχει ο τρόπος να τους βάζεις στη θέση τους και τελικά πνα σε προσέχουν και να σε υπολογίζουν».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo