Η Γαία Μερκούρη κόβει την ανάσα: Η μικρή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι πιο όμορφη κι από την μαμά της, σπάνια φώτο από το παρελθόν

Γαία Μερκούρη: Μεγάλωσε και ξεπέρασε και την μητέρα της σε ομορφιά

Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν ανάρτησε η Δωροθέα Μερκούρη στο Instagram. Ειδικότερα, η μικρότερη κόρη της η Γαία, μεγάλωσε και η ομορφιά της κόβει την ανάσα.

Η γοητευτική ηθοποιός και μοντέλο έχει τεράστια αδυναμία στις δύο κόρες της, Ηλέκτρα και Γαία, οι οποίες αναμφισβήτητα αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η Ηλέκτρα και η Γαία είναι αρκετά ενεργές στο Instagram και μοιράζονται φωτογραφίες από τα ταξίδια, τις στιγμές με τους φίλους τους, αλλά και με τη μητέρα τους.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από τις φωτογραφίες πρόκειται για δύο πανέμορφα κορίτσια με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Γαια Μερκούρη: Η σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν

Πρόσφατα, η Δωροθέα Μερκούρη δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν αγκαλιά με την 18χρονη κόρη της, Γαία Μερκούρη.

«Το πιο χαριτωμένο flashback του αιώνα με τη Γαία μου, η οποία ήταν πάντα στην πλάτη μου και με κρατούσε σφιχτά», έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη στην ανάρτησή της.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει