Η Γεωργία Καλτσή συγκλονίζει: “Είχα 1% ζωή. Ξύπνησα μετά από 24 μέρες. Δεν ήξερα για την παράλυση ούτε για το θάνατο του φίλου μου”

Γεωργία Καλτσή: Η αφοπλιστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1, “Στα 4”, η Γεωργία Καλτσή, βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας, που κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τροχαίο που είχε σε ηλικία 21 ετών και της άλλαξε τη ζωή.

“Ημασταν όλοι 21 και ήταν τα γενέθλια της κολλητής μου εκείνο το βράδυ και ήταν η πρώτη που θα γινόταν 22 ετών. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε! Από τα τρία κορίτσια που ήμασταν στο τροχαίο δυστύχημα, οι δύο είμαστε με αναπηρία με αμαξίδιο και η τρίτη είναι υπέρλαμπρη ψυχολόγος. Με “κυνηγάει” η ημερομηνία του τροχαίου γιατί κλείναμε 8 χρόνια και τότε έγινε και η πρεμιέρα της σειράς” είπε αρχικά.

Η Γεωργία Καλτσή για το μοιραίο τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή

Το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 9 Μάρτιου του 2015 στην Κηφισίας είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο και έχει μείνει γνωστό ως “το τροχαίο της Κηφισίας”. Ο απολογισμός ήταν βαρύς. Ο 22χρονος Αποστόλης έχασε τη ζωή του και τα τρία κορίτσια που επέβαιναν στο αμάξι τραυματίστηκαν. Η Γεωργία πιο σοβαρά.

“Εκείνη την στιγμή ήμουν η μόνη που δεν έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί μια κάκωση στον νωτιαίο μυελό. Είχα παραλύσει εκείνη στην στιγμή. Δεν ένιωθα τον τραυματισμό, αλλά ότι δεν αναπνέω σωστά, μετά από κάποιες ώρες που προσπαθούσαν να μας απεγκλωβίσουν. Είχα εσωτερική αιμορραγία και είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου. Είχα 1% ζωή, είναι κωμικοτραγικό. Λόγω πνευμόνων στη πραγματικότητα ανέπνεα από ένα 2εύρω γιατί είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου. Ανταπεξήλθα σε αυτό και το σώμα μου λόγω του αθλητισμού. Οι γιατροί με συναρμολόγησαν. Ζω και είμαι εδώ λόγω της καθαριότητας που υπήρχε στο ιδιωτικό νοσοκομείο που ήμουν”, εξομολογήθηκε η Γεωργία Καλτσή και πρόσθεσε:

“Ξύπνησα μετά από 24 ημέρες από το κώμα. Δεν μου είχε ανακοινωθεί ούτε η παράλυση, ούτε ο χαμός του φίλου μου. Δεν είχα καν τις αισθήσεις μου και δεν ήξεραν τι χαρακτήρας είμαι και πως θα το διαχειριστώ. Όταν ξύπνησα, πίστευα ότι λόγω φαρμάκων δεν κουνώ τα πόδια μου. Ήμουν σε άλλη φάση. Όταν μου είπαν ότι έχω κάνει χειρουργείο σπονδυλοδεσίας, συνειδητοποίησα ότι νιώθω τα πόδια, αλλά δεν τα ελέγχω. Εκεί μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί. Δεν το πήρα βαριά γιατί είδα όλον τον χαμό που είχε γίνει και μου είπαν ότι “έφυγε” κι ο φίλος μου”, δήλωσε η Γεωργία Καλτσή.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη