«Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω»: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης

by Εύα Ζαχαριάδη

Σταύρος Νικολαΐδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Σταύρος Νικολαΐδης περνάει δύσκολες στιγμές καθώς πριν από λίγες ημέρες υπέστη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τα τραύματα του ήταν εμφανή.

Με επτά ράμματα στο κεφάλι και μίλησε για το συμβάν αλλά και να ξεκαθαρίσει για τις συνθήκες του ατυχήματος αλλά και την κατάστασή του.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης δήλωσε αρχικά «Δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε. Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο».

«Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος και βρήκα κάτω το κινητό μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Είδα ότι πέρασαν 2-3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς» και ανέφερε ότι οδηγούσε με 70 -80 χλμ/ανά ώρα και το αμάξι του είναι διαλυμένο.

«Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω»: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης

Δεν πρόλαβε ούτε να φρενάρει ο Σταύρος Νικολαΐδης

«Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό» είπε κλείνοντας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo