Η Ιωάννα Πηλιχού «τελειώνει» τον Πέτρο Φιλιππίδη: Ποια ήταν η αντίδραση της για τα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο

Ιωάννα Πηλιχού: Η δήλωση της για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν στο κοπή πίτας στο θέατρο «Αλάμπρα» και συνάντησαν την Ιωάννα Πηλιχού η οποία μίλησε για τον Γιάννη Μπέζο. Με αφορμή το σχόλιο του Πέτρου Φιλιππίδη για τον Γιάννη Μπέζο, η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη συνεργασία της με τον κ. Μπέζο.

«Έχω μάθει άπειρα πράγματα από αυτόν, είναι δίκαιος, έχει καλή καρδιά», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της για τον Γιάννη Μπέζο, που συμπρωταγωνιστούσαν στο αξέχαστο Ευτυχισμένοι Μαζί που ο κόσμος είχε αγαπήσει.

«Όταν κερδίζω το φλουρί δεν πηγαίνει καλά η χρονιά. Χαίρομαι που δεν το κέρδισα. Ότι καλύτερο στη Βάσω Γουλιελμάκη που το κέρδισε», είπε αρχικά η Ιωάννα Πηλιχού.

Η δήλωση της Ιωάννας Πηλιχού για τον Γιάννη Μπέζο

Η Ιωάννα Πηλιχού είπε στη συνέχεια για τον Γιάννη Μπέζο: «Δεν έχω προλάβει να δω τι ακριβώς είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Γιάννη Μπέζο. Εγώ προσωπικά λατρεύω τον κύριο Μπέζο.

Είναι κύριος, είναι επαγγελματίας, ο καλύτερος επαγγελματίας που έχω δει σε αυτή τη δουλειά. Έχω μάθει άπειρα πράγματα από αυτόν, είναι δίκαιος, έχει καλή καρδιά, δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό».

Κλείνοντας, η Ιωάννα Πηλιχού απάντησε για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί»: «Ναι, ο κόσμος μού μιλάει ακόμα για το “Ευτυχισμένοι μαζί”, το έχουν αγαπήσει κι εμείς το έχουμε αγαπήσει. Είναι πολύ ευχάριστο, τόσα χρόνια μετά».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ