Η Ιωάννα Τούνη δείχνει το σώμα της 4 ημέρες μετά τον δύσκολο τοκετό: «Aυτή είναι η κοιλιά μου, με πονάει πολύ»

Ιωάννα Τούνη: Χωρίς κόμπλεξ μας δείχνει τη κοιλιά της όπως είναι μετά τη γέννα

Τρισευτυχισμένοι είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τον ερχομό του γιου τους. Το ζευγάρι είναι πλέον μαζί με τον γιο τους στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη και βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας.

Το πρωί του Σαββάτου 14/1 μάλιστα, η νέα μανούλα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μίλησε για τον ερχομό του γιου της, αναφέροντας πως γέννησε με καισαρική.

«Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα, λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια μάλιστα, προχώρησε σε ακόμα μια ανάρτηση μέσα από την οποία θέλησε να μας δείξει πώς είναι το σώμα της 4 μέρες μετά τη γέννα.

«Θα σας πουν ότι με το που γεννήσεις, μαγικά χάνεις όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα σου γίνεται όπως πριν. Όχι δε γίνεται. Προφανώς και έχω χάσει κάποια κιλά, έχουνε φύγει και τα υγρά, αλλά η κοιλιά μου παραμένει αυτή. Οπότε μην ανησυχείτε κορίτσια, θέλει χρόνο, προσπάθεια και διατροφή για να χάσεις τα κιλά σου και να μπορέσεις να επανέλθεις. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ραγάδες. Πρόσεχα και έβαζα και κρεμούλες. Η γραμμή της κοιλιάς παραμένει ακόμα. Πιο χαμηλά έχω την τομή από την καισαρική που με πονάει πολύ» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη για το σώμα της μετά τον τοκετό

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης