Η Ιωάννα Τούνη δείχνει τον 9 ημερών γιο της – «Κάνω αποκλειστικό θηλασμό»

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24ώρες το 24ωρο» συμπλήρωσε η instagrammer

Η Ιωάννα Τούνη βιώνει τις πιο γλυκιές στιγμές της ζωής της με το νέο έτος, καθώς έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας γέννησε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή και από εκείνη τη στιγμή είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Πλέον η τρυφερή μανούλα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα και να βρει σιγά σιγά τα πατήματά της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, εδώ και λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media, αφού το πρόγραμμά της πλέον είναι αρκετά επιβαρυμένο, έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στον μικρό της.

Το πρωί της Τετάρτης 18/1 η Ιωάννα Τούνη βρήκε λίγο χρόνο για να απαντήσει στα απανωτά μηνύματα που δέχεται για την απουσία της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως είναι πολύ κουρασμένη.

«Πόσο μου έχετε λείψει; Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου, περνάω μια φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλατος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. 

Μου στέλνετε μέχρι και email και μου λέτε ” τι θα γίνει ρε Ιωάννα δεν θα ανεβάσεις ποτέ ξανά story;”. Ελπίζω να ανεβάσω stories κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή της ζωής μου. Προς το παρόν το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει και άλλο γάλα οπότε θα σας κάνω story μετά.

Δείτε τα βίντεο με την Ιωάννα Τούνη

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη