Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει: Γιατί δεν θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα με τον Μιχάλη Stavento και την κόρη τους

by Εύα Ζαχαριάδη

Ήβη Αδάμου: Η οικογενειακή ζωή στην Αλεξανδρούπολη

Η Ήβη Αδάμου, πριν την πρεμιέρα της με τον Διονύση Σχοινά, μιλάει στο Πρωινό για την οικογενειακή της ζωή, την κόρη της και την σχέση της με τον Μιχάλη Stavento. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία. Τον Διονύση Σχοινά τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Ο Μιχάλης είναι εκεί για να με στηρίζει, να μου δίνει τις συμβουλές του, να μου λέει μία γνώμη… Την κόρη μας την έχουμε πάρει μαζί σε 1-2 συναυλίες που ήμασταν με τον Μιχάλη και είχε ενθουσιαστεί πολύ» ανέφερε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει: Γιατί δεν θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα με τον Μιχάλη Stavento και την κόρη τους

Όσο για τον λόγο που αρνείται κατηγορηματικά να αλλάξει πόλη η ίδια και η οικογένειά της, η Ήβη Αδάμου σημείωσε πως «δεν υπάρχει αυτή η σκέψη. Η Αλεξανδρούπολη προσφέρει μία υπέροχη ισορροπία, ειδικά αν έχεις οικογένεια και παιδί. Δεν είναι κάτι που θα άλλαζε, σε καμία περίπτωση».

Η νεαρή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως είναι ανοιχτή στο να αλλάξει το look της, ενώ δεν αποκλείει να τη δούμε κάπου τηλεοπτικά μαζί με τον Μιχάλη Stavento.

Ήβη Αδάμου: Η συνέντευξη της γνωστής τραγουδίστριας

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo