Η καλόγρια που νίκησε στο The Voice: Σήμερα είναι 34 χρονών πέταξε τα ράσα και μεταμορφώθηκε

The Voice: Η καλόγρια που νίκησε τον διαγωνισμό

Είχε προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως μετά την νίκη της στο ιταλικό The Voice. Ο λόγος για την καλόγρια που μετά την νίκη της, πέταξε τα ράσα και αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της.

Ειδικότερα, η Cristina Scuccia από τη Σικελία είχε σοκάρει τους κριτές, μεταξύ των οποίων και τη σπουδαία Ραφαέλα Καρά, όταν στην blind audition της για το σόου, το 2014, τραγούδησε το τραγούδι της Αλίσια Κις “No One”.

Όταν συνειδητοποίησαν ότι η εκπληκτική φωνή προερχόταν από την καλόγρια, η Καρά υπογράμμισε «δεν μπορούσα να μιλήσω για αρκετά λεπτά».

The Voice: Αυτή είναι η 34χρονη πρώην καλόγρια

Η Scuccia, η οποία τότε ήταν μοναχή στο μοναστήρι των Ουρσουλίνων στο Μιλάνο, κέρδισε το “The Voice“, ερμηνεύοντας το “What a Feeling”, το τραγούδι από την ταινία Flashdance.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και δίσκο, τον οποίο έδωσε στον Πάπα Φραγκίσκο, στο οποίο περιλαμβανόταν και μια version του “Like a Virgin” της Μαντόνα και το ταλέντο της αποθεώθηκε και από ορισμένους Ιταλούς καρδινάλιους.

Ωστόσο, οκτώ χρόνια αργότερα, η 34χρονη ανακοίνωσε σε μια ιταλική εκπομπή, το βράδυ της Κυριακής, ότι εγκαταλείπει την εκκλησία, όπως ανέφερε η βρετανική Guardian.

Φορώντας ψηλοτάκουνα και ένα κόκκινο κουστούμι, με piercing στη μύτη και μακριά μαλλιά ελεύθερα, επεσήμανε «πιστεύω ότι πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου με θάρρος. Η αλλαγή είναι ένα σημάδι εξέλιξης, αλλά είναι πάντα τρομακτική. Υπάρχει σωστό ή λάθος;».

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024