«Η καλύτερη στιγμή του show»: Χαμός στο Twitter με το ντουέτο Αργυρού- Good job Nicky στο The Voice

The Voice: Όλα τα βλέμματα πάνω στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στον Good Job Nicky

Στο χθεσινό επεισόδιο (14/1) του μουσικού σόου παρακολουθήσαμε το υπέροχο ντουέτο του Good Job Nicky με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Το Twitter πήρε φωτιά με αυτή την εμφάνιση και όλοι αποθέωσαν τον γιο του Πάριου.

Το αγαπημένο μουσικό σόου έχει επιστρέψει για τα καλά, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς και να μην χάνουν στιγμή από τα επεισόδια που βλέπουμε κάθε Σάββατο βράδυ.

Ο Γιώργος Λιανός, από την έναρξη του σημερινού επεισοδίου, ανακοίνωσε πώς η διαδικασία των knockouts συνεχίζεται, με τους παίκτες όλων των ομάδων να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν μια μοναδική θέση στα Battles. Μετά το πέρας ορισμένων εμφανίσεων, παρακολουθήσαμε επί σκηνής ένα ανατρεπτικό ντουέτο, εκείνο του Κωνσταντίνου Αργυρού και του good job Nicky.

Η μουσική τους συνάντηση ήταν καθηλωτική, ειδικά τη στιγμή που οι δυο τους επέλεξαν να τραγουδήσουν το «My Way» του Frank Sinatra με ελληνικό στίχο. Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν στιγμή να σχολιάζουν το πόσο υπέροχοι ήταν οι δυο καλλιτέχνες, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που πρότειναν τον goos job Nicky για την Eurovision, λόγω της μοναδικής φωνής του!

Ξετρελάθηκε το Twitter με το ντουέτο Αργυρού – Good Job Nicky στο The Voice

Related posts

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα