Η κατάθεση ψυχής της Αγγελικής Λάμπρη: “Είχα παγώσει, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου”

by Εύα Ζαχαριάδη

Αγγελική Λάμπρη: Η αποκάλυψη για την καταγγελία κακοποίησης

Η Αγγελική Λάμπρη μέσα από την εκπομπή Open Weekend μίλησε για την καταγγελία κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου που δημοσίευσε πριν από δύο χρόνια.

«Ήταν κάτι που κουβαλούσα, κάτι που ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Είχα θυμώσει με τον εαυτό μου που δεν αντέδρασα τότε. Μόνο αυτό. Δεν μου είχε προκαλέσει άσχημα συναισθήματα για μένα, γιατί θεώρησα ότι ήταν καθαρά πρόβλημα του άλλου. Δεν τα ‘βαλα με τον εαυτό μου» δηλώνει για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε στο παρελθόν η Αγγελική Λάμπρη.

Η κατάθεση ψυχής της Αγγελικής Λάμπρη: “Είχα παγώσει, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου”

Αγγελική Λάμπρη: Η δήλωση για την κατάσταση στο θέατρο σήμερα

«Είχα παγώσει. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν… ήμουν σε κατάσταση σοκ. Όταν ξεπερνάς το σοκ, θέλεις να τα σπάσεις όλα. Τώρα πια, με όλα αυτά που έχουν γίνει, θεωρώ ότι δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Τότε αν ένα νέο κορίτσι που μόλις είχε τελειώσει τη δραματική σχολή τολμούσε να πει κάτι τέτοιο, δεν θα έβρισκε ποτέ δουλειά. Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά είναι η αλήθεια. Τώρα ξέρεις ότι θα σε ακούσουν» δήλωσε η Αγγελική Λάμπρη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αγγελική Λάμπρη παραδέχθηκε ότι δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στο All-Star Survivor, ενώ χαρακτήρισε την πρώτη της συμμετοχή στο reality επιβίωσης ως μία «τρέλα εν μέσω καραντίνας».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo