Η κατάθεση ψυχής της Γιούλη Ζήκου: «Λυτρωνόμουν με την άμβλωση, δεν έκανα παιδί γιατί είχα τέτοιο πάθος στον πατέρα μου»

by Newsroom i-diakopes.gr
Η κατάθεση ψυχής της Γιούλη Ζήκου: «Λυτρωνόμουν με την άμβλωση, δεν έκανα παιδί γιατί είχα τέτοιο πάθος στον πατέρα μου»

Γιούλη Ζήκου: Απόσπασμα από την συνέντευξη της ηθοποιού

Η Γιούλη Ζήκου προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση για την διαδικασία της άμβλωσης και για την ψυχοθεραπεύτρια της με αφορμή μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, Λοιπόν.

Η ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την παράσταση «Το ζεϊμπέκικο της Τζοκόντας».

Αποκτήσατε ποτέ κάποιο παιδί;

Δεν έκανα παιδί, γιατί είχα τέτοια αδυναμία και πάθος στον πατέρα μου, που όπως ανακάλυψα αργότερα με την ψυχοθεραπεύτριά μου, φοβόμουν ενδόμυχα ότι θα έχανα τον ρόλο του παιδιού. Νόμιζα ότι αν χάσω τον ρόλο του παιδιού θα χάσω και την αγάπη του πατέρα μου.

Όταν έτυχε σε 2-3 περιπτώσεις να μείνω έγκυος, αναγκάστηκα να κάνω άμβλωση γιατί έκρινα ότι με τους συγκεκριμένους συντρόφους δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί.

Η κατάθεση ψυχής της Γιούλη Ζήκου: «Λυτρωνόμουν με την άμβλωση, δεν έκανα παιδί γιατί είχα τέτοιο πάθος στον πατέρα μου»

Πως βίωσε η Γιούλη Ζήκου τις αμβλώσεις που έκανε

Μετανιώσατε για τις αμβλώσεις;

Όχι και τώρα με το θέμα των αμβλώσεων θύμωσα. Πρέπει η γυναίκα να έχει τη δυνατότητα να επιλέγει αν θέλει να κάνει παιδί ή όχι.

Ψυχικά ήταν επώδυνη η διαδικασία της άμβλωσης;

Μου έφευγε ένα βάρος. Λυτρωνόμουν.

«Κλείδωσε» η κακοκαιρία: Οι περιοχές που επηρεάζονται και «τρώνε» μπλόκο στο ψήσιμο της Τσικνοπέμπτης

Ο αριθμός των προσώπων που βλέπεις αποκαλύπτει την αληθινή σου φύση

Ο άντρας μου απαγόρευε πάντα να πλησιάζω το κλιματιστικό, αλλά μια μέρα χάλασε ενώ εκείνος έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι: αναγκάστηκα να καλέσω έναν τεχνικό, εκείνος άνοιξε το κάλυμμα, κοίταξε μέσα — και με τρόμο είπε: «Πάρτε αμέσως τα παιδιά και φύγετε από αυτό το σπίτι…»

Μετά από 7 χρόνια είδαμε το πρόσωπό του: Αυτός είναι ο περίφημος «Δάσκαλος» του «Ρουκ Ζουκ» και πάθαμε πλάκα

Έκτακτο: Μόλις έγινε γνωστό για τη Μαρία Καρυστιανού

Προτεινόμενα