Η Κατερίνα Καινούργιου ξεπέρασε τον πρώην της: Η ξανθιά παρουσιάστρια σε ταξίδι στο εξωτερικό με τον αγαπημένο της

Κατερίνα Καινούργιου: Πως περνά μετά τον χωρισμό της

Η γνωστή παρουσιάστρια παρότι χώρισε πρόσφατα από τον αγαπημένο της Φίλιππο και φαίνεται πως την είχε δυσκολέψει αρκετά αυτός ο χωρισμός… τελικά αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και “να κανεί την ζωή της” ξέγνοιαστη.

Οι διακοπές συνεχίζονται για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού μετά το νησί των ανέμων, πέταξε απευθείας για Ίμπιζα, εκεί όπου γιόρτασε τα γενέθλιά του ο καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης. Οι δυο τους έχουν μια πολύ δυνατή φιλία και όλο αυτό το διάστημα που φαίνεται να χώρισε εκ νέου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, εκείνος της συμπαραστέκεται και της φτιάχνει το κέφι στις διακοπές τους στη Μύκονο.

Όπως για παράδειγμα το βράδυ της Τρίτης προτού αναχωρήσουν για το ισπανικό νησί, όπου βρέθηκαν μαζί με την Πηγή Δεβετζή και καλή παρέα στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο, όπου θα δείτε και από τις φωτογραφίες ότι τα έσπασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χόρεψαν ήπιαν, τραγούδησαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες της κύπριας σταρ και έλαμπαν από ευτυχία.

Με το που άλλαξε η μέρα στο μαγαζί που βρισκόταν η παρέα, εμφανίστηκε μια τούρτα και όλοι ξεκίνησαν να τραγουδούν το Happy Birthday.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου προς τον Νίκο Κοκλώνη

Η παρουσιάστρια ανέβασε βίντεο με τον Νίκο Κοκλώνη να σβήνει τα κεράκια του και να του εύχεται!

Εκτός από τα stories, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να εκφράσει δημόσια τα αισθήματά της για τον αγαπημένο της φίλο με μία ανάρτησή της στο Instagram.

«Χρονια πολλά φίλε μου @nkoklonis

Να σε χαιρόμαστε! Θέλω να σου ευχηθώ όλη την αγάπη και την ευτυχία του κόσμου …Μ’ αυτή την υπεροχη καρδιά που κουβαλάς σου αξίζουν ΜΟΝΟ τα καλύτερα …. Είσαι ο σύμβουλός μου, το στήριγμά μου, ο φίλος μου και δε θέλω να αλλάξει αυτό ποτέ. Πάντα να ‘σαι ουσιαστικά η νοερά μαζί μου ακόμη κι αν βρισκόμαστε μακριά…

Χαρούμενα 27 αηδόνι μου

Σ αγαπάμε !!!κ είμαστε πολλοί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Related posts

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Αυγίτση-Κοσμούδη