Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα

Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της περιέγραψε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τα τρία μεγάλα παιδιά της, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.Τα τρία παιδιά της έκαναν σκανδαλιές όταν ήταν μικρά και την εκνεύριζαν. Όμως βρήκε έναν τρόπο προκειμένου να ηρεμήσουν και ιδίως ο Άγγελος που ήταν ο πιο μεγάλος και ο “αρχηγός” της σκανδαλιάς…

Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε: «Είχαν πάρει ένα πλαστικό σαν πισίνα και η μάνα μου φώναζε: “Αμάν, αυτό το παιδί δεν ακούει, θα κρυώσει και θα τρέχουμε”. Έμπαινε γυμνός (ο Άγγελος) με το κρύο και έλεγε “ελάτε κορίτσια και εσείς να κάνουμε μπάνιο”.»

Η συνέχεια του περιστατικού που μοιράστηκε η Ελένη Μενεγάκη

«Μια μέρα από τις πολλές συμβουλές που άκουγα και εγώ μέσα από την εκπομπή και συζητώντας με τόσους ανθρώπους που ερχόταν και είχαν κάτι να πουν παραπάνω, από ψυχολόγους ή ακόμα και με άλλες γυναίκες που έχουν παιδιά, άλλαξα στάση»!

Και αποκάλυψε: «Αφού είχα δοκιμάσει τα πάντα, είχα φωνάξει, είχα νευριάσει, είχα κλειδώσει. μπήκα μια μέρα μέσα και χωρίς την ένταση που έχω και ήρεμη και κάθισα στην κουζίνα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ταχυπαλμία είχα, αλλά το έπαιζα ήρεμη. Αυτό πρέπει να το έκανα για κάνα τέταρτο, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά το έκανα, μέχρι που η Λάουρα έβαλε τα κλάματα»!

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη