Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της λίγο πριν γεννήσει: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το γάμο με τον Σταθοκωστόπουλο

by Τόνια Τζαφέρη
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της λίγο πριν γεννήσει:  Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το γάμο με τον Σταθοκωστόπουλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης το απόγευμα της Κυριακής 3/10 στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Happy Day.(δες εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορώντας ένα υπέροχο κοντό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη – όπως σου είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το TLIFE.GR – παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της, με μόλις 10 καλεσμένους.

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, τον κρατούσε τρυφερά, ενώ εκείνος δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της λίγο πριν γεννήσει:  Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το γάμο με τον Σταθοκωστόπουλο

Προτεινόμενα