«Η κόρη μου είναι 14 ετών και έμπλεξε με 23χρονο Ρομά. Το έχει σκάσει πόσες φορές και την κλειδώνουμε σπίτι»

Αληθινή Ιστορία: Η εξομολόγηση μιας μητέρας για την ερωτική περιπέτεια της κόρης της

Μία αληθινή ιστορία δημοσιεύτηκε στο «singleparent.gr», η οποία περιγράφεται από μία Ελληνίδα μητέρα. Η ίδια αναφέρεται στην κόρη της, η οποία είναι δεκατεσσάρων ετών και έμπλεξε με έναν εικοσιτριάχρονο άνδρα. και αναδημοσιεύεται και εδώ.

Το ξεκίνημα της αληθινής ιστορίας

«Εχω δυο παιδια το ένα 14 κορίτσι και το άλλο 16 αγόρι. Είμαι παντρεμενη αλλά ο άνδρας μου λείπει πολλες ώρες από το σπίτι και ποτε δεν είχε πολλα πολλα με τα παιδια. Η κόρη μου είναι ένα πολυ όμορφο κι έξυπνο παιδι αλλα είναι παρα πολυ ντροπαλη και δεν ανοίγεται καθόλου ευκολα. Γενικά είναι ένα πολυ δυσκολο παιδι εδώ και λίγους μήνες τα έχει φτιάξει με έναν που είναι 23. Ήξερα ότι είναι με κάποιον αλλά μου είχε πει με ένα παιδι που παει Δευτέρα λυκείου. Προσπάθησα να μάθω με ποιον αλλά δεν τα καταφερα. Πριν δυο μερες έμαθα με ποιον. Αφου μίλησα μαζί της και μου είπε ότι είναι πολυ ερωτευμένη μαζί του. πηγα και τον βρήκα. Είναι σχεδόν γυφτος.

Μου το επιβεβαίωσε και ο αδερφος της που ξέρει τα παιδια της περιοχης , ο αδερφός της δεν ξέρει τίποτα. Του μίλησα ήρεμα του ειπα ανάμεσα στα αλλά να απομακρυνθεί από αυτή γιατί είναι πολυ μικρή και θα έχει προβλημα και δεν θα μπορέσω για κανένα λόγο να κρατήσω τον μπαμπά της να φτάσει στα άκρα. Δεν άκουσε και συνέχισε να της στέλνει μηνυματα», ανέφερε αρχικά για την ιστορία της.

Το τέλος της αληθινής ιστορίας

«Της κόρης μου της απαγόρεψαμε να βγαίνει ήαπο το σπιτι κι αν θελήσει να βγει να είναι σε σημείο που να την βλέπουμε όταν βγαίνουμε στο μπαλκόνι. Από εκεί κι έπειτα έχει κλειστεί στο δωμάτιο της τρώει ελάχιστα. Πήγα πολλες φορες και της μίλησα κι επιμένει ότι το μόνο που θέλει είναι να είναι μαζί του. Δεν έχουν ολοκληρώσει έχουν φτάσει ένα βήμα πριν. Της είπα να φέρει τις φίλες της στο σπίτι και να μην φοβουνται ότι θα τους πουμε κατι αλλά μου λέει ότι δεν έχει όρεξη να δει κανεναν.

Σκεφτήκαμε να κάνουμε καταγγελία για αποπλάνηση αλλά ζουμε σε μια πολυ μικρή κοινωνία και δεν θέλουμε για κανένα λόγο να στυγματιστει το παιδι μας. Είμαστε κι εγώ και ο μπαμπάς της σε απόγνωση. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτή την κατάσταση και παραλληλα πως να αποτρέψουμε οποιαδήποτε τρέλα της μικρής. Έχουμε φτάσει σε σημείο να κλειδώνουμε το σπίτι για να μην το σκάσει, ( το έχει σκάσει ήδη δεν ξέρω πόσες φορες). Σκέφτηκα να παω παλι στο σπίτι του και να τον ποιασω μπροστά στους γονείς του αυτη τη φορα και να τον απιλησω ότι θα κινηθούμε νομικα. Θα σας παρακαλουσα μα απαντήσετε στο μηνυμα μου άμεσα. Σας ευχαριστω πολυ!!!», κατέληξε η ίδια για την ιστορία της.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα