Η κρητική λεβεντιά έκανε “φτερά”: Βρήκαν 7.000€ στον δρόμο – Τα πήραν και δεν τα δίνουν στην κοπέλα που τα έχασε

Η κρητική “λεβεντιά”: Πήραν τα χρήματα και δεν τα δίνουν στην κοπέλα που τα έχασε

Περιστατικό στο Ηράκλειο πιστοποιεί ότι η λεβεντιά δεν υπερίσχυσε όταν κρητικοί εντόπισαν τσάντα 7.000€

Όπως αφηγήθηκε η παθούσα στο Ράδιο Κρήτη, καθώς πήγαινε στο σπίτι της από την επιχείρησή της, στις οδούς Τομπάζη και Βασιλογιώργη στο Ηράκλειο, της έπεσε μια τσάντα του καταστήματος που διατηρεί με το σύζυγό της, όπου μέσα είχε βάλει πάνω από 7.000 ευρώ και ένα κουτί με κοσμήματα.

Η τσάντα της έπεσε στο δρόμο χωρίς να το αντιληφθεί και εκείνη συνέχισε την πορεία για το αυτοκίνητό της. Ωστόσο, όταν αντελήφθη την απώλειά της, επέστρεψε προς το σημείο για να την ψάξει, μάταια όμως, αφού είχε κάνει “φτερά” και έτσι απελπισμένη ειδοποίησε το σύζυγο και την αστυνομία.

Η κρητική λεβεντιά έκανε “φτερά”: Βρήκαν 7.000€ στον δρόμο – Τα πήραν και δεν τα δίνουν στην κοπέλα που τα έχασε

“Φτερά” έκανε η κρητική λεβεντιά

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τι ακριβώς είχε συμβεί και περιέγραψαν με λεπτομέρειες το περιστατικό. Όπως επεσήμαναν, λίγη ώρα μετά την απώλεια της τσάντας από την κα. Καλαϊτζάκη, πέρασαν από το σημείο δύο νεαροί 25 έως 30 ετών, με αμάνικο μπουφάν, ο ένας κρατώντας μια σακούλα με σκουπίδια και ένα καφέ σκύλο και κατευθύνθηκαν προς τον κάδο απορριμμάτων.

Ένας από τους νεαρούς, ο οποίος είχε και κοτσίδα, είδε την τσάντα μπροστά του, την άνοιξε, είδε τι περιείχε και στη συνέχεια προχώρησε μαζί με το φίλο του, χωρίς να αναζητήσει τον κάτοχό της στην περιοχή. Μάλιστα, οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στην αστυνομία ότι μπορούν να αναγνωρίσουν τους νεαρούς, εάν τους έβλεπαν ξανά.

Όπως αναφέρει το ekriti, η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να βρεθούν οι νεαροί, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι ίσως και είναι κάτοικοι της περιοχής. Παράλληλα, η αστυνομία και η σήμανση έκανε έρευνα στα σκουπίδια, χωρίς ωστόσο να βρει κάποιο στοιχείο.

Για το λόγο αυτό, η κ. Καλαϊτζάκη, μέσω του Ράδιο Κρήτη, απευθύνει έκκληση εάν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθεί στην αστυνομία, ενώ η ίδια και ο σύζυγός της βρίσκονται συνεχώς σε εκείνη την περιοχή, μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που θα προδώσει την ταυτότητα των νεαρών.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν