Η κρυφή διαθήκη του Σάκη Ρουβά: Πώς μοιράζει την περιουσία του και τι παίρνουν η Ζυγούλη και τα 4 παιδιά του

Σάκης Ρουβάς: Τι αναμένεται να κληρονομήσουν η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του

Ο Σάκης Ρουβάς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές και εδώ και δεκαετίες. Ο τραγουδιστής μάλιστα έχει καταφέρει να δημιουργησει μαζί με την Κάτια Ζυγούλη μία όμορφη οικογένεια και μάλιστα έχει είναι ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές του κοινού και έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες ενώ και στα νυχτερινά κέντρα τα οποία εμφανίζεται γίνεται το αδιαχώρητο. Ενώ από το 2016 και μέχρι σήμερα τον απολαμβάνουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες ως κριτή στον επιτυχημένο διαγωνισμό τραγουδιού The Voice.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά ενώ αρκετά συχνά μοιράζονται μαζί μας και στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή μέσω social media.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει πιστωθεί την 30 και πλέον ετών παρουσία του στον καλλιτεχνικό κόσμο και είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους καλλιτέχνες. Έτσι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία περιουσία από ακίνητα και επενδύσεις. Ο ίδιος, ωστόσο λόγω των συνθηκών και των δυσκολιών της εποχής που ζούμε, θέλει να είναι σίγουρος πως τα παιδιά του θα είναι εξασφαλισμένα μελλοντικά.

Πώς μοιράζει την περιουσία του ο Σάκης Ρουβάς

Έτσι όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, ο τραγουδιστής αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία που έχει «χτίσει» μέσα στα χρόνια στα τέσσερα παιδιά του. Φυσικά, η «μοιρασιά» αυτή δεν αφορά το σήμερα, αλλά το τι θα πάρει καθένα από τα παιδιά στο μέλλον, αφότου ενηλικιωθούν.

Έτσι, η βίλα στο Νέο Βουτζά, που είναι πραγματικά υπέροχη, μοιράζεται ανάμεσα στα δύο αγόρια του, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, ενώ στα δύο κορίτσια, την Αριάδνη και την Αναστασία πηγαίνει το πλαϊνό οικόπεδο, εκεί όπου υπάρχουν και τα θερμοκήπια της οικογένειας.

Το σπίτι στην Κέρκυρα, που έχει ο τραγουδιστής λόγω της καταγωγής του πηγαίνει στα κορίτσια και ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει ο τραγουδιστής να μοιράζεται στα αγόρια.

Στο Βόλο τώρα, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει μια έκταση πολλών στρεμμάτων, στην οποία δημιουργεί μια επιχειρηματική επένδυση, παραγωγής ενέργειας. Αυτό θα μοιραστεί από 25% σε κάθε παιδί, με την επικαρπία να μένει στη μητέρα τους, την Κάτια Ζυγούλη.

Το άγνωστο ποσό μετρητών θα μοιραστεί ισόποσα στα παιδιά, ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ίδιον, τη διαχείριση θα έχει η Κάτια Ζυγούλη.

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη