Η μάχη της ζωής τους απέναντι στον καρκίνο – Ντόρα Μπακογιάννη – Φώφη Γεννηματά

by Τόνια Τζαφέρη

Δηλώνουν έτοιμες να δώσουν την μεγάλη μάχη για την ζωή τους

Μόλις πριν από μια εβδομάδα έγινε γνωστή η είδηση πως η Φώφη Γεννηματά, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος της υγείας της με τον καρκίνο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της πολιτικής σκηνής.

Μετά την είδηση αυτή, μόλις εχθές έγινε μια ακόμη δυσάρεστη ανακοίνωση για την υγεία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία επίσης διαγνώσθηκε με έναν πολύ σπάνιο τύπο καρκίνου στα κόκαλα, με την ίδια να δηλώνει έτοιμη για την μάχη της ζωής της., Είναι δύο γυναίκες δυναμικές. Σύζυγοι, μητέρες, με πολυετή παρουσία στον πολιτικό κόσμο της χώρα μας και μάλιστα από θέσεις ευθύνης. Δύο πολιτικοί που τις χωρίζουν πολλά σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και που τις ενώνει ένα: Η μάχη κατά του καρκίνου.

Οι δύο γυναίκες αυτή την φορά αγωνίζονται για να βγουν νικήτριες όχι στον πολιτικό στίβο αλλά στον αγώνα για την ίδια τη ζωή.

Η μάχη της ζωής τους απέναντι στον καρκίνο – Ντόρα Μπακογιάννη – Φώφη Γεννηματά

Δεύτερη φορά που ο καρκίνος ”χτυπά” την Φώφη Γεννηματά

Πριν από λίγες ημέρες η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύθηκε καθώς ο καρκίνος χτύπησε ξανά την πόρτα της. Άφησε πίσω της την πολιτική, αποσύροντας την υποψηφιότητά της από την κούρσα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, κάτι που έχει προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις, με τον Γιώργο Παπανδρέου να δείχνει έτοιμος να μπει στο «παιχνίδι».

Η μάχη της ζωής τους απέναντι στον καρκίνο – Ντόρα Μπακογιάννη – Φώφη Γεννηματά

Λίγες μόλις ημέρες μετά, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε γνωστή την δική της μάχη. Διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα σε αρχικό στάδιο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχείλισαν με μηνύματα συμπαράστασης για τον αγώνα της Ντόρας Μπακογιάννη που μόλις ξεκίνησε, με τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη αλλά και τον αδερφό της και πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να είναι μόνο δύο από όσους της ευχήθηκαν δημόσια περαστικά…

Οι δύο γυναίκες παλεύουν και θα παλεύουν με τον καρκίνο, κοιτάζοντάς τον «στα μάτια» αποφασισμένες να τον τιθασεύσουν. Η Φώφη Γεννηματά το έχει ήδη κάνει μια φορά. Η Ντόρα Μπακογιάννη έδειξε αποφασισμένη να κάνει το ίδιο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν