Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε αυτά που σκεφτόμαστε όλοι μας τις τελευταίες μέρες για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν θέλω να λέω “ο Μπάμπης”. Δεν θέλω να εξοικειωθώ με κανένα όνομα κανενός φονιά»

Αποστομωτικές ήταν οι απαντήσεις της γνωστής ηθοποιού, η οποία αναφέρθηκε στον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Η Μαριάννα Τουμασάτου εκτός από εξαιρετική ηθοποιός είναι και μία καλλιτέχνης με βαθειά ενσυναίσθηση, που παίρνει ξεκάθαρες θέσεις σε κοινωνικά θέματα, στήριξε ανοικτά τα θύματα του ελληνικού #MeToo, ενώ στις συνεντεύξεις της τονίζει την αναγκαιότητα της αλλαγής της νομοθεσίας προκειμένου να υιοθετηθεί και νομικά ο όρος γυναικοκτονία στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε ξανά για το θέμα των δολοφονημένων γυναικών από τους συντρόφους τους και οι χρήστες των social media «υποκλήθηκαν» για τη στάση της.

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου για τις “γυναικοκτονιες”

«Θα ξεχωρίζουμε γυναικοκτονίες και ανδροκτονίες, όπως τις τουαλέτες; Είναι γιατί τη σκοτώνουν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, επειδή είναι γυναίκα. Όχι επειδή είναι ένας άνθρωπος που βρέθηκε εκεί και ήταν σε μια κλοπή και τη σκότωσαν. Αυτό δεν είναι γυναικοκτονία, αυτό είναι φόνος. Η γυναικοκτονία είναι όταν ο λόγος που έχασε τη ζωή της είναι επειδή είναι γυναίκα. Αυτό οφείλουν να το παραδεχτούν όσοι πρέπει να το παραδεχτούν. Γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα η νομοθεσία; Πόσες περιμένουμε να πεθάνουν;

Ακούσαμε “χαράμισε τη ζωή του νέο παλικάρι”, ποιος το είχε πει για τον άντρα της Κάρολαιν. Δεν θέλω να λέω τα μικρά τους ονόματα, δεν θέλω να λέω “ο Μπάμπης”. Δεν είναι φίλος μου ο Μπάμπης. Αν είναι να πω με μικρό όνομα, θα πω την Κάρολαιν. Αυτός είναι Αναγνωστόπουλος και ούτε καν κύριος. Δεν θέλω να εξοικειωθώ με κανένα όνομα κανενός φονιά. Νομίζω ένα αστυνομικός το είχε πει», τόνισε.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί