Η Μάρθα Καραγιάννη “έσβησε” ενώ μιλούσε με τον Δημήτρη Σούρα: Η συγκλονιστική στιγμή που ο ψυχολόγος το ανακοινώνει

Μάρθα Καραγιάννη: Οι τελευταίες στιγμές της αγαπημένης ηθοποιού

Η αγαπητή ηθοποιός όλων των Ελλήνων πέθανε και σκόρπισε την θλίψη στον κόσμο. Η τραγική είδηση που ανακοινώθηκε από τον Δημήτρη Σούρα προκαλεί ρίγη συγκίνησης καθώς ο ψυχολόγος περιγράφει τις τελευταίες στιγμές της ηθοποιού.

Τις τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη περιέγραψε, με συγκλονιστικό τρόπο, ο Δημήτρης Σούρας, ψυχολόγος και στενός φίλος της ηθοποιού. Ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, το μεσημέρι της Κυριακής (18.09.2022).

Τα όσα είπε για το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, προκάλεσαν ρίγη συγκίνηησης και στο πάνελ της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” στον Alpha όπου μίλησε. Όπως ανέφερε, η φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα, του τηλεφώνησε για να πει πως δεν είναι καλά. Εκείνος, ζήτησε να μιλήσει με την ηθοποιό.

Μάρθα Καραγιάννη: Ο τελευταίος διάλογος που είχε πριν φύγει από την ζωή

«Μου είπε “καλημέρα Δημήτρη”. Λέω δε μου φτάνει αυτό, θέλω να μου πεις και κάτι παραπάνω. Να μου πεις “καλημέρα. τι κάνεις, πως είσαι”. Είπε “κα” και μετά σταμάτησε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.

Αμέσως είπε στη Ντόρα να πάρει τηλέφωνο γιατρό και ασθενοφόρο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά μιας και μετά από 3 λεπτά τον πήρε πίσω ουρλιάζοντας, καθώς η Μάρθα Καραγιάννη είχε πεθάνει.

«Για μένα έφυγε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος» είπε συντετριμμένος ο Δημήτρης Σούρας. «Το πιο δυσάρεστο είναι ότι σε μένα έμμελε να υπογράψω το θάνατό της σαν γιατρός», είπε ο γνωστός ψυχολόγος.

Related posts

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, πάμε δυνατά!»- Το μήνυμα του Γιώργου Αυτιά