Η μεγάλη Ξένια Καλογεροπούλου εξομολογείται: «Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα»

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αφοπλιστική συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Δανάη Μπάρκα και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της.

«Δύσκολες περιόδους στα επαγγελματικά όλοι περνάμε. Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα. Υπέφερα στον κινηματογράφο γιατί γίνονταν όλα βιαστικά και πρόχειρα και κάποιες φορές με κακά σενάρια. Στο θέατρο ήμουν πιο ευτυχής».

Η απόφαση να ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο, όπως αποκαλύπτει, ήρθε στα χρόνια της χούντας, όταν όλα ήταν μελαγχολικά και επιθυμούσε να κάνει κάτι χαρούμενο.

«Σε μία παράσταση για παιδιά πρέπει να έχεις ένα πρώτο επίπεδο κατανοητό αλλά να έχει και πράγματα που είναι εκεί αλλά δεν τα καταλαβαίνεις. Έτσι είναι και στον έρωτα» εξηγεί χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, η Ξένια Καλογεροπούλου είπε: «Σε μία παράσταση για παιδιά πρέπει να έχεις ένα πρώτο επίπεδο κατανοητό αλλά να έχει και πράγματα που είναι εκεί αλλά δεν τα καταλαβαίνεις. Έτσι είναι και στον έρωτα. Μου φαίνεται αμφίβολο εάν θα υπάρχω το 2024 αλλά μου αρέσει που μου προτείνουν δουλειές».

Ξένια Καλογεροπούλου: Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός στη Δανάη Μπάρκα

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη