Η μικρή “Λυδία” από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” μεγάλωσε και είναι αγνώριστη: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται

Λατρεμένοι μου Γείτονες: Η μικρή Λυδία μας ξανασυστήνεται

Έχουν περάσει δεκατρία χρόνια από το τέλος της σειράς «Λατρεμένοι μου γείτονες» και οι πρωταγωνιστές σήμερα είναι άλλοι άνθρωποι. Η μικρή Λυδία που την υποδύθηκε η Μαρίτα Γαγάνη μεγάλωσε και μας αποκαλύπτει τι κάνει σήμερα.

Σήμερα, η Μαρίτα Γαγάνη εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε όσα θυμάται από εκείνη την εποχή της σειράς του Mega.

«Ο ρόλος στη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” προέκυψε μέσω ενός casting που πήγα από το πρακτορείο που ήμουν. Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πολύ καλό και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τα γυρίσματα γίνονταν μετά το σχολείο μου. Έτρωγα μέσα στο αυτοκίνητο γιατί έκανα 1 ώρα απόσταση για να πάω».

Το αγαπημένο μου ήταν όταν με έντυναν και μου έφτιαχναν τα μαλλιά. Στα διαλείμματα διάβαζα και έπαιζα με τα άλλα παιδιά. Ήταν οι φίλοι μου και είχαμε ταιριάξει πολύ με την Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ) και τον Δημήτρη Νταούλη (Μιχαλάκη).

Για το γύρισμα στο «Λατρεμένοι μου γείτονες» που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Θυμάμαι πολύ έντονα ένα γύρισμα που είχαμε κάνει σε λούνα παρκ. Είχα ξεχάσει ότι γράφουν οι κάμερες και με σκούντηξε ο Δημήτρης Νταούλης. Με την Ράνια Σχίζα είχαμε ιδιαίτερη σχέση. Ήταν πολύ καλή και την αγαπούσα. Το ίδιο και με τον Χρήστο Σιμαρδάνη», είπε η Μαρίτα Γαγάνη.

Σχετικά με το τι κάνει σήμερα, η Μαρίτα Γαγάνη ανέφερε: «Έδωσα πανελλήνιες αλλά σκεφτόμουν πάντα την υποκριτική. Δεν ήταν το όνειρό μου από μικρή, το κατάλαβα όταν έπαιζα στη σειρά “Φαμίλια”. Σπουδάζω διοίκηση τουρισμού παράλληλα με την υποκριτική».

Λατρεμένοι μου Γείτονες: Η συνέντευξη της Μαρίτας Γαγάνης

Related posts

Με κοιλιακούς φέτες και γκρίζα γένια στα 37 του: Ο «Άρης» από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες», 16 χρόνια μετά είναι πιο γοητευτικός από ποτέ

«Η μικρή Λυδία θα ζει τώρα ειρηνικά»: Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχασαν τη μάχη για την επιμέλεια της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ποια η απόφαση του Δικαστηρίου

Ο πατέρας της Κάρολαϊν «τελειώνει» τον Μπάμπη: Τρέμει μέσα στο κελί του ο Αναγνωστόπουλος

«Η μικρή Λυδία ήδη εμφανίζει φόβο εγκατάλειψης»: Η μητέρα της Καρολάιν κατακεραυνώνει τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Χαμογελά από τον ουρανό η Καρολάιν: Οι γονείς της πήραν τη μεγάλη απόφαση και η ζωή της κόρης της, Λυδίας, αλλάζει για πάντα

Aλλάζει για πάντα η ζωή της μικρής Λυδίας: Xαμογελάει από ψηλά η Kάρολαϊν με την κίνηση των γονιών της

Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με την μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν για μια νέα ζωή

Όλα άλλαξαν κι’ όμως παραμένει μία κούκλα: Η μικρή Μπέττυ από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες» έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα