«Η μητέρα μου απάτησε τον πατέρα μου και έχασα όλο τον σεβασμό που της είχα»

Αληθινή ιστορία αναγνώστριας: Μια δύσκολη εξομολόγηση, ο θυμός και η απογοήτευση

Αληθινή ιστορία αναγνώστριας: Είναι και αυτές οι εξομολογήσεις, οι οποίες είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από ένα παιδί, να ζει σε μια δυστυχισμένη οικογένεια. Είτε σε μια οικογένεια, η οποία διαλύεται από την μια στιγμή στην άλλη.

Παρακάτω ακολουθεί μια αληθινή ιστορία:

Είμαι 20 ετών και αυτό που έμαθα πρόσφατα με έκανε να χάσω όλο το σεβασμό που είχα για τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου, μου τηλεφώνησε πριν από δύο εβδομάδες για να μου πει ότι η μητέρα μου είχε σχέση με άλλον άντρα. Πολύ νεότερό της (κοντά στην ηλικία μου – η μαμά μου είναι 40 ετών) και πως όταν της το αποκάλυψε, εκείνη το παραδέχτηκε.

Ζήτησε πολλές φορές από το μπαμπά μου να τη συγχωρέσει αλλά κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να τη δεχτεί πίσω. Κατέστρεψε αυτό που χρόνια έχτιζαν με κόπο και έχω χάσει πάσα ιδέα για εκείνη. Πρώτη φορά άκουσα τον πατέρα μου να είναι τόσο χάλια. Ήταν θυμωμένος και έκλαιγε.

Η εξέλιξη της αληθινής ιστορίας από την αναγνωστρία

Δεν μένω με τους γονείς μου. Έχω νοικιάσει δικό μου σπίτι εδώ και δύο χρόνια. Από τη μέρα εκείνη που έγινε η αποκάλυψη η μητέρα μου προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί μου. Αλλά αγνοώ τις κλήσεις και τα μηνύματά της και πρόσφατα την μπλόκαρα. Είμαι τόσο θυμωμένη μαζί της αυτή τη στιγμή που ούτε να τη δω θέλω ούτε να της μιλήσω. Και από το να της πω κάτι που αργότερα θα μετανιώσω, προτιμώ να μην της μιλήσω καθόλου.

Related posts

Εξομολόγηση μητέρας: «Το αγοράκι μου έφυγε το πρωί για το σχολείο του αλλά δεν γύρισε ποτέ ξανά πίσω στο σπίτι»

«Λυπάμαι πολύ» ήταν τα λόγια του γιατρού: Μητέρα που έχασε ένα παιδί, ραγίζει καρδιές για τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας

Μία κατσαρόλα και η Ελληνίδα μάνα: Η αληθινή και συγκινητική ιστορία που κρύβει μέσα της όλη την Ελλάδα

Δύσκολο βράδυ για τη Δανάη Μπάρκα: «Είδα αυτό μόλις μπήκα σπίτι, προσπάθησα να μην ουρλιάξω»

Αληθινή εξομολόγηση: Μετά το διαζύγιο έκανα σχέση 27 χρόνια με έναν άντρα που μου τα πλήρωνε όλα

Αληθινή εξομολόγηση: Η σύντροφός μου έμεινε έγκυος από άλλον και τη συγχώρεσα, πώς πρέπει να με αποκαλεί το παιδί

Αληθινή ιστορία: «Στα 50 μου εγκατέλειψα την οικογένειά μου για την κολλητή του γιου μου και όταν νόσησα από καρκίνο, με παράτησε»

Εξομολόγηση μητέρας: Η ιδιοκτήτρια του κυλικείου που δεν έδινε νερό στην κόρη μου για να μην της χρωστάνε στο τέλος της χρονιάς

Αληθινή εξομολόγηση: Τα παιδιά μου κοιτούσαν απ’ το τζάμι τον πατέρα τους να τρώει Σαρακοστιανά ενώ αυτά πεινούσαν