Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ράγισε καρδιές: «Πολλές φορές αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι, αρνούμαι να λουστώ»

Ελένη Τοπαλούδη: Η συγκλονιστική συνέντευξη των γονιών της

Όλη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί και είχε θρηνήσει για την αποτρόπαια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες μετά από τη νύχτα της 28ης Νοεμβρίου 2018 και ο χρόνος έχει παγώσει για τους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας. Η κ. Κούλα Αρμουτίδου και ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης μιλάνε για τον αβάσταχτο πόνο τους στο περιοδικό ΟΚ!.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτήθηκαν:

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για τον γολγοθά που βιώνουν

Πριν γίνει το κακό, είχατε τη ζωή σας, τη σειρά σας, στόχους και όνειρα. Τώρα πώς είναι η καθημερινότητά σας;

Κούλα: Είναι πολύ δύσκολη. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε όλο αυτό που ζούμε. Δεν υπάρχει διάθεση. Εγώ πολλές φορές αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν θέλω να κάνω δουλειά, να μαγειρέψω, να κάνω τα αυτονόητα. Υπάρχει άρνηση για τη ζωή, αδιαφορία. Με ένα απλανές βλέμμα βυθισμένη στον δικό μου κόσμο. Συνεχώς ζω με την Ελένη μαζί και πονάει η καρδιά μου. Δεν είμαι πια η ζωντανή Κούλα που ήταν ενεργός πολίτης στη μικρή πόλη που ζούμε. Τώρα πλήρης αδιαφορία. Τον πρώτο καιρό αρνιόμουν να πάω και να λουστώ.

Γιάννης: Ούτε στους γιατρούς για τον ετήσιο έλεγχο δεν θέλαμε να πάμε. Πήγαμε μετά από δυο-τρία χρόνια. Δεν μπορούμε καν να εργαστούμε. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τη διάθεση του εκπαιδευτικού. Πώς να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά; Ζούμε για να ζούμε. Πλέον όλα είναι με το «πρέπει». Αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε τα καθημερινά πράγματα. Όλα τα κάναμε πριν με κέφι και χαμόγελο. Τώρα όχι πια.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα