Η Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας: H Μαρία Κορινθίου για ακόμη μια φορά γονατίζει το Instagram

Μαρία Κορινθίου: Πιο αισθησιακή από ποτέ για καμπάνια γνωστής εταιρίας εσωρούχων

Στα 43 της, η Μαρία Κορίνθιου παραμένει μια από τις ομορφότερες υπάρξεις της ελληνικής showbiz. Γι’ αυτόν τον λόγο μεγάλοι οίκοι εσωρούχων την εμπιστεύονται με τις διαφημιστικές καμπάνιες τους.

Αναμφισβήτητα η Μαρία Κορινθίου εδώ και περίπου 6 μήνες κάνει την μεγάλη επιστροφή, τόσο τηλεοπτικά μέσα από τον νέο ρόλο που έχει στην Πρωινή εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και στο θέατρο όπου σάρωσε με τον θεατρικό Τζόρνταν.

Επαγγελματικά τα πράγματα για την ίδια πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αφού πλέον, εκτός από ηθοποιός και επιχειρηματίας η πανέμορφη Μαρία Κορινθίου τα πηγαίνει περίφημα στον ρόλο της παρουσιάστριας και μάλιστα στην δύσκολη πρωινή ζώνη.

Ελπίζουμε να έχει μέλλον και σε αυτή την θέση και να την δούμε και σε έναν μεγαλύτερο ρόλο, αφού πιστεύουμε ότι διαθέτει όλο το πακέτο για να κάνει μια μεγάλη καριέρα.

Η Μαρία Κορινθίου στα 43 της βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φάση της ζωής της και ειδικά τους τελευταίους μήνες η εντυπωσιακά ηθοποιός και παρουσιάστρια δείχνει ακόμα πιο όμορφη και πιο εκθαμβωτική από ποτέ.

Το αποτέλεσμα βέβαια θα το κρίνετε μόνοι σας, εμείς όμως ξεχωρίσαμε 7 εντυπωσιακές φωτογραφίες της που πιστεύουμε ότι θα σας καθηλώσουν μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η Μαρία Κορίνθιου σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες φωτογραφήσεις της

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη