Η νέα εμφάνιση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου: Ξύρισε μούσι, άφησε μουστάκι και μοιάζει 10 χρόνια νεότερος

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Άφησε μουστάκι και πλέον μοιάζει νεότερος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι καταξιωμένος και ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό. Έχει στο ενεργητικό του ρόλους που είναι πλέον iconic τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο.

Τώρα, ο ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση καθώς θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Καρτ Ποστάλ», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόριας Χίσλοπ. Για τις ανάγκες του ρόλου του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξύρισε το χαρακτηριστικό μούσι του αλλά κράτησε το μουστάκι.

Μάλιστα, το έκανε ο ίδιος, εντελώς μόνος του και μοιράστηκε το βίντεο στο Instagram. Μάλιστα, χαμογελούσε και δεν φαίνεται να είχε πρόβλημα να το αποχωριστεί, ενώ οι συνεργάτες τους τον έβγαζαν βίντεο.

«..Χωρίς λόγια… και χωρίς τρίχες… πια! Μόνο τις αναγκαίες που ευτυχώς τις έχω μπόλικες ακόμα!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Μάλιστα, μοιράστηκε και μια φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα και έγραψε «..χωρίς λόγια νο2…. ».

Ο ηθοποιός βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο στη Κρήτη μαζί με όλο το καστ για τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ.

Η δημοσίευση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Related posts

Κρίσıμες ώρες τώρα γıα τον Δημήτρη Κόκοτα

Έπιασε το στέρνο του και σωριάστηκε μέσα στο γήπεδο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής – Σε σοκ ο πλανήτης

Επιτέλους χρήμα: 4 ζώδια γεμίζουν τις τσέπες τους, μέσα στην εβδομάδα και δακρύζουν από χαρά