Η Πάολα άφησε τον Λιάγκα άφωνο: «Σπάει» τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά το «κράξιμο» για τα Τέμπη

Πάολα: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα

Η Πάολα σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο, εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Αυτή η κίνηση της τραγουδίστριας προκάλεσε σχόλια.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «Πρωινού» η ίδια κλήθηκε να πει τοποθετηθεί για τον μεγάλο σούσουρο που προκλήθηκε από την απόφασή της να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο.

«Γεια σας! Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Όλες οι μανούλες έχουμε πει στο παιδί μας “πάρε με όταν φτάσεις”, είμαστε έτσι κι αλλιώς alert για τα πάντα» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Αν και ρωτήθηκε σχετικά, απέφυγε να σχολιάσει την επιλογή του Γιάννη Πλούταρχου να μην τραγουδήσει στο μαγαζί που εμφανίζονται μαζί. «Υπάρχει Θεός, αυτό θα σας δώσω ως απάντηση. Να είστε καλά» αρκέστηκε να πει η τραγουδίστρια.

Η δήλωση της Πάολα: «Υπάρχει Θεός»

Η απάντηση που έδωσε η Πάολα από την πίστα

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Ήταν μία απάντηση, εγώ νόμιζα ότι δεν θα μιλήσει. Κατηγορείται για κάτι η Πάολα; Ποια δικαίωση; Ποιος κατηγόρησε ποιον; Ούτε οι ίδιοι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν, δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Δεν κατηγόρησε κανείς κανέναν. Είναι θύμα σε κάτι η Πάολα; Για ποιον λόγο βγαίνει και λέει ότι υπάρχει Θεός; Ποιος την κατηγόρησε; Για ποιον λόγο κάποιοι να είναι υπεράνω κριτικής στην Ελλάδα;».

Η Πάολα θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, εξηγώντας πως σκοπός της είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εν λόγω εμφάνιση να δοθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του TikTok και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ακούγεται να λέει πάνω από τη σκηνή:

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», με το κοινό της να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

@georgelouko ♬ πρωτότυπος ήχος – Γιωργος Λ.

Related posts

Δακρύζει και ο Θεός: Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον