Η Πάολα με μαγιό μοιράζει εγκεφαλικά: Η τελευταία φωτογραφία της με μπικίνι πριν 6 χρόνια είναι το κάτι άλλο

Πάολα: Η σπάνια φωτογραφία της με μαγιό που μας άφησε άφωνους

Είναι γνωστό πως η Πάολα δεν δημοσίευει στα social media φωτογραφίες εκτός μουσικής σκηνής. Ωστόσο μια φωτογραφία της Πάολας με μπικίνι κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Την Πάολα ο κόσμος την έχει συνηθίσει στις πίστες να ξεσηκώνει τους πάντες με το εντυπωσιακό ταπεραμέντο της και την μοναδική και καθηλωτική της σκηνική παρουσία που όμοια της δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια απο την Θεσσαλονίκη με τους φανατικούς θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά όπου και να εμφανίζεται προσφέρει απίστευτες στιγμές πάνω στην πίστα και δεν υπάρχει μαγαζί που να μην γεμίζει σε κάθε της εμφάνιση.

Οι περιοδείες της, αλλά περισσότερο οι συνεργασίες που κάνει είναι φοβερές και πάντα επιτυχημένες, αφού είναι ένα πρόσωπο που εγγυάται την επιτυχία σε όποιο σχήμα και να συμμετάσχει.

Η ίδια η Πάολα είναι πολύ ενεργή και στα social media οπου επικοινωνεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο με τους θαυμαστές της και followers στο Instagram, το οποίο είναι κυριολεκτικά γεμάτο απο βίντεο με εμφανίσεις της σε νυχτερινά μαγαζιά ή συναυλιακούς χώρους.

Το μεγάλο παράπονο όμως των θαυμαστών της είναι ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία φωτογραφία απο τις προσωπικές της στιγμές και πολύ περισσότερο απο φωτογραφίες και βίντεο που να την δείχνουν σε κάτι διαφορετικό εκτός απο την μουσική.

Η Πάολα αποφεύγει σαν ο διάολος το λιβάνι να δημοσιοποιεί προσωπικές της στιγμές είτε αυτές είναι φωτογραφίες είτε βίντεο, εκτός και αν μέσα σε αυτές βρίσκεται η κόρη της Παολίνα που έχει δημιουργήσει και εκείνη φανατικό κοινό.

Πάολα: Η σπάνια φωτογραφία με μπικίνι

Εμείς όμως έχουμε την μια και ίσως μοναδική φωτογραφία της δημοφιλούς τραγουδίστριας και μάλιστα με μαγιό, που τραβήχτηκε πριν απο 6 περίπου χρόνια και όπως θα δείτε και εσείς η Πάολα απλά μοιράζει πόνο και απο την παραλία!

Δείτε την δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα Φωκά σε ένα πραγματικά σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο απο την παραλία με μαγιό!

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει