Η πέτρα του σκανδάλου: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η γυναίκα που χώρισε τον Πικέ από τη Σακίρα

by Τόνια Τζαφέρη

Σακίρα – Πικε: Το πρόσωπο που έφερε το τέλος στον γάμο τους

Σάλος έχει ξεσπάσει με το διάσημο ζευγάρι όπου τα δημοσιεύματα περί χωρισμού τους δεν σταματούν στιγμή, τόσο για τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος αλλά το πως ο καθένας το διαχειρίζεται.

Το διαζύγιο της λατίνας τραγουδίστριας Σακίρα και του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Τζεράρντ Πικε, έχει γίνει εδώ και δύο εβδομάδες το νούμερο ένα θέμα σχολιασμού και αναλύσεων στα διεθνή Μέσα, ύστερα από τις αποκαλύψεις ότι ο διεθνής Ισπανός άσος απάτησε την τραγουδίστρια με μία γυναίκα που κανείς θεωρητικά δε γνωρίζει την ταυτότητά της.

Η πέτρα του σκανδάλου: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η γυναίκα που χώρισε τον Πικέ από τη Σακίρα

“Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει”, γράφουν ξένα δημοσιεύματα

Παρόλα αυτή η σκανδαλοθηρική εκπομπή «Mamarazzis» έκανε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ προσθέτοντας πληροφορίες στην έντονη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων για το πρώην ζευγάρι: «Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στη σχέση τους. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το τρίτο πρόσωπο είναι μία νέα σερβιτόρα, την οποία γνώρισε σε ένα κλαμπ».

«Θα στοιχημάτιζα ότι αυτό το κορίτσι δεν έχει πατήσει το πόδι του στο σπίτι της Σακίρα, αλλά στο εργένικο διαμέρισμα του Πικέ», δήλωσε η δημοσιογράφος Λάουρα Φε ενώ πρόσθεσε ότι το όνομα της ξεκινά με το «γράμμα C». Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει διαγράψει όλες τις αναρτήσεις της από τα social media, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι γνωρίζει όλα τα στοιχεία. Στη διάρκεια της εκπομπής μάλιστα εμφανίστηκε σκίτσο της κοπέλας που πλησιάζει πολύ στον πραγματικό εαυτό του τρίτου προσώπου.

Η πέτρα του σκανδάλου: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η γυναίκα που χώρισε τον Πικέ από τη Σακίρα

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν