Η πιο δύσκολη σκηνή του Maestro: «Καθόμουν σε μια γωνιά και έκλαιγα ασταμάτητα»

Maestro: Η αποκάλυψη του Γιώργου Μπένου για τη σειρά

Ο νεαρός ηθοποιός Γιώργος Μπένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή The Dot, μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεοπτική επιτυχία Maestro.

O ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή που είχε να γυρίσει για τη σειρά του Mega και του Netflix την οποία αναγκάστηκε να διακόψει για να βάλει τα κλάματα λόγω της πολύ σκληρής θεματικής της σκηνής η οποία αναφερόταν σε ενδοοικογενειακή βία από τον τηλεοπτικό του πατέρα.

«H σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης.

Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία.

Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία.

Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή», αποκάλυψε ο ηθοποιός ο οποίος όμως συμπλήρωσε:

«Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις αλλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα».

Η συνέντευξη του Γιώργου Μπένου για το Maestro

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή