Η πιο γλυκιά συμμετοχή του Masterchef: Η κόρη του Σωτήρη Κοντιζά σε ρόλο διαγωνιζόμενης και ο Άκης Πετρετζίκης βρήκε ήδη τον νικητή

Masterchef: Οι κριτές μας συστήνουν σιγά-σιγά τα παιδιά τους

Σήμερα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του MasterChef και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στους νέους μπαμπάδες και κριτές του ριάλιτι μαγειρικής. Μάλιστα πρόσφατα ο Σωτήρης Κοντιζάς μας σύστησε την κόρη του και όλο το Ίντερνετ έλιωσε με την πιο γλυκιά συμμετοχή του διαγωνισμού.

Πριν από λίγες μέρες η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου όπου μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον τεσσάρων μηνών γιο του έκανε… θραύση…

Masterchef: Η ανάρτηση του Σωτήρη Κοντίζα για την κόρη του που “γκρέμισε” το Ίντερνετ

Σήμερα ο Σωτήρης Κοντιζάς, πατέρας τριών παιδιών (ο “παλιός” της παρέας) μοιράστηκε μια φωτογραφία του τρίτου του παιδιού, της Ιζούμι, την οποία βλέπουμε να κάθεται στη θέση των παικτών και κοιτάζοντας κατάματα τον φακό να λέει: “Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο”, στη λεζάντα.

Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις και τα “Like” έπεσαν “βροχή” ενώ από τα πάμπολλα σχόλια ξεχωρίσαμε αυτό του πρώτου Έλληνα Master Chef, Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος ψηφίζει ξεκάθαρα υπέρ της νεαράς.
“Δώστε τον τίτλο από σήμερα”, γράφει ο Άκης, κοντά στο σχόλιο της νέας μαμάς Μαίρης Συνατσάκη η οποία γράφει μια λέξη μόνο: “Υποφέρω”!

Θυμίζουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας πριν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τελείως αθόρυβα μάλιστα, και δεν έχουμε δει τον γιο του ακόμη. Αύριο, λοιπόν, θα ήταν (λέμε, τώρα, εμείς) μια ιδανική στιγμή για την “επίσημη πρώτη” του νεαρού, με όποια μορφή… Πατουσάκι, πλατούλα, κεφαλάκι… Κάτι!

Μένει να δούμε αν και οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν σκεφτεί κάτι ανάλογο και θυμόμαστε την τελευταία ανάρτηση που έχει κάνει ο Ιωαννίδης θυμίζοντας, με τον δικό του τρόπο, τα της πρεμιέρας.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη