Η πιο όμορφη παίκτρια ριάλιτι: Η Μάρω Λύτρα του 2023 έχει ξεπεράσει αυτήν του 2007

Μάρω Λύτρα: Πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια του Fame Story

Και ποιος δεν θυμάται το τηλεοπτικό love story του Κώστα Καραφώτη με τη Μάρω Λύτρα στο Fame Story. Η Μάρω Λύτρα είχε κάνει αίσθηση στο μουσικό ριάλιτι πριν από 20 χρόνια ωστόσο μόλις τέλειωσε το Fame Story, επέστρεψε στον Καναδά.

Η ίδια επέστρεψε στον Καναδά, όπου συνέχισε το τραγούδι. Το καλοκαίρι του 2017 παντρεύτηκε τον ομογενή επιχειρηματία Theo Pappas. Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2022.

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στο instagram, η Μάρω Λύτρα είναι στα καλύτερά της. «Έχοντας διαβάσει κάποια πρόσφατα άρθρα σε sites, σχετικά με την ζωή και την πορεία μου στην Ελλάδα, τη νέα μου ζωή στον Καναδά και τον γάμο μου, θεώρησα πως ήρθε η στιγμή να πω την αλήθεια μου στους fans μου και στους ανθρώπους που συνεχίζουν να με στηρίζουν και να με αγαπούν. Όλα αυτά τα χρόνια στα πάνω μου και στα κάτω μου, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και αυτό δεν έχει αλλάξει.

Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας, γάμου και κοινής ζωής, πριν από έναν χρόνο αποφασίσαμε με τον Theo πως θα ήταν καλό και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έτσι λοιπόν μετά από έναν χρόνο σε διάσταση τον Οκτώβριο εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό μας.

Θα ήθελα να ξέρετε όλοι, εσείς οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, πως είμαι καλά εστιάζω στη δουλειά και τον εαυτό μου και συνεχίζω να κοιτάω μπροστά και να προχωράω. Μου λείπετε όλοι τόσο και εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να βρεθώ ξανά κοντά σας έστω και για λίγο. Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές. Σας αγαπώ. Μάρω», είχε γράψει η Μάρω Λύτρα για τον χωρισμό της.

Δεν έχει αλλάξει καθόλου η Μάρω Λύτρα

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ