Η πιο στυλάτη της Ελλάδας: H Μαρέβα Μητσοτάκη με πέδιλα και τζάκετ καπαρντίνα τράβηξε τα βλέμματα πάνω της

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη

Στα επίσημα εγκαίνια του Ελληνικού παρευρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Με ένα σύνολο σε γήινους τόνους που το συνδύασε με πέδιλα, η σύζυγος του πρωθυπουργού εντυπωσίασε τους πάντες.

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του Ελληνικού, του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του βασικού μετόχου Σπύρου Λάτση, του διευθύνοντος συμβούλου της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου, υπουργών, εκπροσώπων της Εκκλησίας, των κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τον πρωθυπουργό συνόδευσε στην τελετή η σύζυγός του Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία έκανε μια casual chic πρωινή εμφάνιση σε γήινους τόνους.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look που είναι η τάση του φθινοπώρου

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα total beige look με μια φαρδιά λευκή παντελόνα, ένα τζάκετ σε στιλ κοντής καπαρντίνας στο χρώμα της άμμου και off white πουκάμισο με φουλάρι στη λαιμόκοψη.

Το σύνολό της ολοκλήρωσε με nude χαμηλά πέδιλα και μια εντυπωσιακή δερμάτινη τσάντα.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φωτογραφήθηκε με τη Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία φόρεσε ένα κομψό μίντι φόρεμα σε έντονη πράσινη απόχρωση.

Στη μέση της πρόσθεσε μια μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Related posts

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Τέως πρίγκιπες της Ελλάδας: Δείτε πόσα λεφτά βγάζουν Παύλος – Νικόλαος – Φίλιππος

Το “πέταξε” αμέσως: Η Οικονομάκου έκανε την αλλαγή που όλοι περίμεναν μετά τον χωρισμό με τον Μιχόπουλο