Η πόζα της Ελένης Μενεγάκη με το γιο της και τη Γαία Μερκούρη στο πλοίο και το σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση με τον γιο της και την σύντροφο του

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε η ξανθιά παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, παρέα με τον γιο της και την σύντροφο του γιου της, την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη.

Δείτε το σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου και την απάντηση της παρουσιάστριας, κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη πήρε το πρώτο πλοίο με πιθανό προορισμό το νησί της Άνδρου. 

Η παρουσιάστρια, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις γι’ αυτή την εβδομάδα και με τον καιρό σύμμαχό της, αποφάσισε να περάσει το Σαββατοκύριακο στο αγαπημένο της νησί και μάλιστα με την καλύτερη παρέα. Όπως ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους, μαζί της στο νησί θα είναι ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος και η σύντροφός του, Γαία Μερκούρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη και το ταξίδι στην Άνδρο

Η ίδια φωτογραφήθηκε με τον γιο της και την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, μέσα από το πλοίο και στη συνέχεια δημοσίευσε το στιγμιότυπο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πάμε στο νησί!». 

Τη δημοσίευση σχολίασε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, γράφοντας: «Πάρτε με κι εμένα», με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Αγάπη μου μεγάλη, κουμπαρά της ψυχής μου», προσθέτοντας πολλές καρδιές στο πλάι. Ο Άγγελος Λάτσιος επίσης σχολίασε με εικονίδια από καρδούλες και χαμόγελα, στο σχόλιο της τραγουδίστριας.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει